Δημοσιογράφοι έπαιξαν μπάσκετ με την Κιβωτό του Κόσμου. Bίντεο

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης που δόθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου, στο πλαίσιο του final four του δημοσιογραφικού πρωταθλήματος μπάσκετ
Την ομάδα μπάσκετ της Κιβωτού του Κόσμου, αντιμετώπισε η αντίστοιχη, μικτή ομάδα των Δημοσιογράφων, την Κυριακή το πρωί, σε έναν ξεχωριστό φιλανθρωπικό αγώνα καλαθοσφαίρισης.

Στο κλειστό του Αγίου Θωμά στο Μαρούσι, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα και είδη πρώτη ανάγκης που δόθηκαν στην Κιβωτό του Κόσμου, στο πλαίσιο του final four του δημοσιογραφικού πρωταθλήματος μπάσκετ που πραγματοποιείται για ένατη συνεχή χρονιά.


Στο αγωνιστικό μέρος, η ομάδα της Κιβωτού κέρδισε τον αγώνα, αφού ήταν καλύτερα προετοιμασμένη πνευματικά και σωματικά. Η ομάδα των δημοσιογράφων, προσπάθησε αρκετά, τουλάχιστον μέχρι το πρώτο ημίχρονο, αλλά δεν μπόρεσε να βρει λύσεις ούτε επιθετικά ούτε και στην άμυνα με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα, από μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα, με αρκετά μπασκετικά ταλέντα. 

Η οργανωτική επιτροπή των Κώστα Παπαγρηγόρη και Κώστα Σκουλά έβαλε τα δυνατά της για να διοργανώσει αυτόν τον φιλανθρωπικό αγώνα αλλά και ένα final four που θα ζήλευαν ακόμη και οι μεγάλες ελληνικές ομάδες μπάκετ. Στο τέλος του αγώνα ο αρχηγός της ομάδας των δημοσιογράφων Αντώνης Σρόιτερ έδωσε τιμητική πλακέτα στον πατέρα Αντώνιο της Κιβωτού για το τεράστιο έργο του.

protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα