Τι είπε ο Παραολυμπιονίκης που κατηγορείται για τη δολοφονία 47χρονου

Για πρώτη φορά σπάει τη σιωπή του, μιλώντας στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου, ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης, Βασίλης Τσαγκάρης, ο οποίος κατηγορείται ότι την Πέμπτη 23 Μαρτίου του 2017, σε πρακτορείο ΟΠΑΠ, στο Μοσχάτο, του οποίου ήταν ιδιοκτήτης, σκότωσε έναν 47χρονο ιδιοκτήτη ξενοδοχείου.

Ο 39χρονος έχει τεθεί σε κατ’ οίκον περιορισμό με ηλεκτρονική επιτήρηση, ενώ ανέφερε χαρακτηριστικά «Φυλακή είμαι, όσο κι αν κάποιοι συνάδελφοί σας ή μη, θεωρούν αυτό κάτι αστείο, αυτή την απόφαση του ανακριτή, δεν είναι κάτι αστείο, είναι μία μορφή φυλάκισης. Πήραν αυτή την απόφαση εξαιτίας του ότι δεν υπάρχουν οι υποδομές στα σωφρονιστικά καταστήματα της Ελλάδος. Ολόκληρο κτίριο η ΓΑΔΑ και δεν υπήρχε μία μπάρα για το αναπηρικό αμαξίδιο. Φανταστείτε εάν ήθελα τουαλέτα έπρεπε να το είχα ζητήσει από το πρωί για να έρθουν το απόγευμα και να με πάνε απέναντι στο νοσοκομείο “’Αγιος Σάββας”».

«Λυπάμαι για ότι έγινε και ζητώ συγγνώμη από την οικογένεια του θανόντα και τη δική μου που ψυχολογικά και οικονομικά έχουν έρθει σε πολύ άσχημη θέση. Δεν ήταν αυτή η πρόθεσή μου και δεν θα είχε γίνει τίποτα αν το θύμα δεν είχε κινηθεί απειλητικά απέναντί μου», είπε μεταξύ άλλων ο 39χρονος.

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα