Ίλιον: 18χρονος βρέθηκε νεκρός σε ακάλυπτο με μαχαίρι καρφωμένο στον λαιμό του

Το ενδεχόμενο της αυτοκτονίας εξετάζουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας που ερευνούν τον θάνατο ενός 18χρονου ομογενούς από το Καζακστάν, ο οποίος βρέθηκε νεκρός το απόγευμα της Κυριακής στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας του στο Ιλιον, έχοντας καρφωμένο στον λαιμό του ένα μαχαίρι.

Σύμφωνα με όσα κατέθεσαν οι συγγενείς του, το τελευταίο διάστημα ο 18χρονος είχε διαγνωστεί με σοβαρή ψυχική νόσο και γι' αυτό του είχε χορηγηθεί βαριά φαρμακευτική αγωγή, την οποία όμως πολλές φορές αρνούνταν να λάβει. Το απόγευμα της Κυριακής βγήκε στο μπαλκόνι του διαμερίσματός του στον τρίτο όροφο και άρχισε να φωνάζει ακατάληπτα, κρατώντας στα χέρια του ένα μαχαίρι. Στη συνέχεια, εντελώς απροειδοποίητα, ανέβηκε στην κουπαστή του μπαλκονιού και βούτηξε στο κενό!

Οι πρώτοι αστυνομικοί που έφτασαν στο σημείο βρήκαν τον άτυχο νεαρό νεκρό μέσα σε μια λίμνη αίματος, ενώ το μαχαίρι που κρατούσε λίγο νωρίτερα ήταν καρφωμένο στον λαιμό του. Αυτός ήταν και ο λόγος που οι αστυνομικοί της Ασφάλειας εξέτασαν αρχικά το ενδεχόμενο της ανθρωποκτονίας.

Ομως, όταν ανέβηκαν στο διαμέρισμα του θύματος και μίλησαν με τους στενούς συγγενείς του, άρχισαν να προσανατολίζονται στο ενδεχόμενο της αυτοκτονίας, καθώς τόσο στο διαμέρισμα όσο και στο μπαλκόνι δεν βρήκαν ούτε καν μικρές κηλίδες αίματος.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι έμπειροι αστυνομικοί της Ασφάλειας εκτιμούν ότι ο 18χρονος έπαθε κάποια κρίση της ψυχικής νόσου, βγήκε στο μπαλκόνι και έκανε «βουτιά» για να βάλει τέλος στη ζωή του. Κατά πάσα πιθανότητα, πέφτοντας στον ακάλυπτο χώρο της πολυκατοικίας, το μαχαίρι που κρατούσε στο δεξί του χέρι καρφώθηκε στον λαιμό του. Ωστόσο, σαφείς απαντήσεις θα δώσει ο ιατροδικαστής που έχει αναλάβει τη νεκροτομή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα