Θρίλερ στην Κρήτη: Μέλη πτώματος βρέθηκαν σε διαφορετικά σημεία της πόλης

Ένα πτώμα κάτω από δέντρο στον Ξεροπόταμο Ηρακλείου, στο οποίο πολύ πιθανόν να ανήκει το μέλος του σώματος που βρέθηκε νωρίτερα σήμερα στο λιμάνι της πόλης, εντόπισε πριν από από λίγη ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr, η ομάδα της 3ης ΕΜΑΚ

Οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι το πτώμα είναι διαμελισμένο, ενώ διεξάγεται επιχείρηση για τον εντοπισμό των υπόλοιπων οστών.

Να θυμίσουμε ότι άνδρες της Security ήταν αυτοί που ήρθαν αρχικά αντιμέτωποι με ένα μακάβριο θέαμα στο λιμάνι του Ηρακλείου, με ότι είχε απομείνει απο το κάτω άκρο ανθρώπου, στο οποίο υπήρχε ακόμη ένα αντρικό παπούτσι καθώς και η κάλτσα.

Άμεσα σήμανε συναγερμός στο λιμενικό και στην αστυνομία, ενώ ζητήθηκε και η συνδρομή της 3ης ΕΜΑΚ, που ήταν αυτοί που ξεκίνησαν πρώτοι την έρευνα στην περιοχή του Ξεροποτάμου.

Υπάρχουν επίσης, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες οτι είναι πολύ πιθανόν το πτώμα να ανήκει σε Κρητικό που έχει δηλωθεί αγνοούμενος εδώ και μερικούς μήνες.

Πάντως τίποτα δεν είναι βέβαιο, ενώ το πτώμα θα μεταφερθεί για Ιατροδικαστική εξέταση στο ΠΑΓΝΗ.

Νωρίτερα, μπροστά σε ένα μακάβριο εύρημα βρέθηκε σήμερα μία γυναίκα σε προβλήτα του λιμανιού Ηρακλείου καθώς εντόπισε ανθρώπινο οστό, από αριστερό κάτω άκρο.

Για το περιστατικό, σύμφωνα με τον ανταποκριτή του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, ενημερώθηκαν άμεσα οι λιμενικές αρχές που αφού απέκλεισαν την περιοχή έκαναν έρευνες τόσο στη στεριά όσο και στο βυθό.

Το οστό εστάλη στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο προκειμένου να εξεταστεί από ιατροδικαστή.

 

flashnews

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ