Ρουβίκωνας: Όσοι γίνουν πρωθυπουργοί, όλοι τους θα πεθάνουν!

Φειγ βολάν με στίχους από τραγούδι του Μάρκου Βαμβακάρη: "όσοι γίνουν πρωθυπουργοί όλοι τους θα πεθάνουν", πέταξαν έξω από το νοσοκομείο Ευαγγελισμός, μέλη της αναρχικής ομάδας του Ρουβίκωνα.

Στο νοσοκομείο νοσηλεύεται εδω και πέντε ημέρες μετά την τρομοκρατική επίθεση ο πρώην πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος.

Η αναρχική ομάδα πέταξε φυλλάδια με το στίχο του Βαμβακάρη καθώς και άλλα που γράφουν: Σε πήραν απ΄τις τράπεζες σε βάλαν στη Βουλή, Παπαδήμο ψόφα να κάνουμε γιορτή... απευθυνόμενα στον πρώην πρωθυπουργό.



Το χρονικό της επίθεσης

Το απόγευμα της περασμένης Πέμπτης (25.05.2017), στις 18.28, στη συμβολή των οδών Μάρνης και 3ης Σεπτεμβρίου, σημειώθηκε έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού από παγιδευμένο φάκελο που άνοιξε ο ίδιος. Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί σε όλο το σώμα του, ενώ τραύματα υπέστησαν και δύο υπάλληλοι της Τράπεζας της Ελλάδος, που του είχαν παραχωρηθεί ως συνοδοί ασφαλείας, και επέβαιναν μαζί του στο αυτοκίνητο.

Όλοι μεταφέρθηκαν στον "Ευαγγελισμό", όπου ο Λουκάς Παπαδήμος έχει υποβληθεί συνολικά σε δύο χειρουργικούς καθαρισμούς και μάλιστα σήμερα βγήκε από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας και πλέον νοσηλεύεται σε θάλαμο.

Βίντεο: Η σύζυγος του Παπαδημου: Ο Παπαδήμος δεν έκανε κακό στην Ελλάδα

newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα