Τρομοδέμα στο Λουκά Παπαδήμο. Το ιατρικό ανακοινωθέν

Το ιατρικό ανακοινωθέν για την κατάσταση της υγείας του Λουκά Παπαδήμου:

Στις 18:10 διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ο πρώην Πρωθυπουργός κος Λουκάς Παπαδήμος, στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝΑ «Ο Ευαγγελισμός».

Μετά την παροχή των πρώτων Βοηθειών, για αρκετά επιφανειακά τραύματα, στον θώρακα, την κοιλία και τους μηρούς, υπεβλήθη  σε πλήρη κλινικό και εργαστηριακό έλεγχο.

Αποφασίστηκε ο χειρουργικός καθαρισμός τραύματος της πρόσθιας επιφανείας του  δεξιού μηρού, στον οποίο αυτή τη στιγμή ο ασθενής  υποβάλλεται.

Κρίθηκε ότι η κατάστασή του είναι σταθερή και δεν εμπνέει ανησυχία.

Οι συνοδοί του,  έφεραν ελαφρά επιφανειακά τραύματα για τα οποία δέχτηκαν τις πρώτες βοήθειες και παραμένουν σε νοσηλεία για προληπτικούς λόγους.

Σοκάρει ο μάρτυρας και ο αστυνομικός της συνοδείας του Παπαδήμου για την έκρηξη

Λουκάς Παπαδήμος: Η στιγμή που τον μεταφέρουν στο χειρουργείο

Στο χειρουργείο τελικά θα εισηχθεί ο Λουκάς Παπαδήμος ώστε να του αφαιρεθούν τα θραύσματα από τοι χτύπημα. Ωστόσο δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του

Έκρηξη σημειώθηκε πριν από λίγο στη συμβολή των οδών 3ης Σεπτεμβρίου και Μάρνης, σε όχημα στο οποίο επέβαινε ο πρώην πρωθυπουργός, Λουκάς Παπαδήμος.

Σύμφωνα με πληροφορίες η έκρηξη σημειώθηκε μετά από ενεργοποίηση εκρηκτικού μηχανισμού σε παγιδευμένο φάκελο, τον οποίο άνοιξε ο κ. Παπαδήμος.

Τι περιείχε το τρομοπακέτο που εστάλη στον Λουκά Παπαδήμο

Η "Ακαδημία Αθηνών" αποστολέας του παγιδευμένου φακέλου στον Λουκά Παπαδήμο

Στο αυτοκίνητο επέβαιναν τρία άτομα. Ο Λουκάς Παπαδήμος, ο οδηγός του και ο συνοδός-φρουρός του.

Σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για σοβαρό τραυματισμό του Λουκά Παπαδήμου και του οδηγού του.

Ήδη, κατά πληροφορίες, ο κ. Παπαδήμος μεταφέρεται στον Ευαγγελισμό. Οι πρώτες πληροφορίες από το ΕΚΑΒ αναφέρουν ότι η ζωή τόσο του ιδίου του κ.Παπαδήμου, όσο και του οδηγού του δεν διατρέχουν κίνδυνο. Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός φέρεται να έχει τραυματισθεί στα πόδια

Νεώτερες πληροφορίες αναφέρουν ότι η έκρηξη έγινε όταν ο πρώην πρωθυπουργός άνοιξε έναν φάκελο μέσα στο αυτοκίνητό του.  Τα τζάμια του αυτοκινήτου, που είναι αλεξίσφαιρα δεν θρυμματίσθηκαν. Πίσω από το αυτοκίνητο του κ. Παπαδήμου ακολουθούσε συνοδευτικό της αστυνομίας.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο πρώην πρωθυπουργός, έχει τραύματα στον θώρακα, στην κοιλιακή χώρα και στα κάτω άκρα με τους γιατρούς να κρίνουν πως η κατάστασή του δεν κρίνεται πολύ σοβαρή.

Αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποκλείσει την περιοχή γύρω από το σημείο, όπου σημειώθηκε η έκρηξη στο αυτοκίνητο του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα