Αγρια επεισόδια με ξύλο έξω από το Χημείο!

Επεισόδια αυτή την ώρα στην οδό Ναυαρίνου μετά τις αγριες συμπλοκές κουκουλοφόρων με άνδρες των ΜΑΤ. Οι κουκουλοφόροι οπλισμένοι με ρόπαλα κατευθύνθηκαν με αγριες διαθέσεις προς το Χημείο. Σημειώνεται οτι σήμερα είναι οι φοιτητικές εκλογές.

Σύμφωνα με πληροφοριες, οι κουκουλοφόροι επιτέθηκαν αρχικά σε φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο για τις φοιτητικές εκλογές και ακολούθησε συμπλοκή. Στο σημείο εμφανίστηκαν άνδρες των ΜΑΤ και οι κουκουλοφόροι έριξαν και τις γνωστές φωτοβολιδες.

Επεισόδια σημειώθηκαν και στη Θεσσαλονίκη. Oπως αναφέρει το thestival στο στόχαστρο κουκουλοφόρων βρέθηκαν φοιτητές της ΔΑΠ- ΝΔΦΚ, που βρίσκονταν στα φοιτητικά τραπεζάκια εντός της Θεολογικής Σχολής του ΑΠΘ. Περίπου 30 άτομα επιτέθηκαν σε ομάδα φοιτητών της συγκεκριμένης παράταξης, έσκισαν αφίσες και πέταξαν κάτω τις κάλπες, που υπήρχαν στην αίθουσα. Κατά την επίθεση τραυματίστηκε στο κεφάλι ένας από τους φοιτητές της ΔΑΠ. Τα θύματα της επίθεσης καταγγέλλουν ότι οι δράστες είναι φοιτητές που ανήκουν  στον αντιεξουσιαστικό χώρο.

Σοβαρά επεισόδια στο Παιδαγωγικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν το μεσημέρι της Τετάρτης έξω από το Παιδαγωγικό τμήμα στο κέντρο της Αθήνας, στην οδό Ναυαρίνου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, νεαροί με φωτοβολίδες και τσεκούρια επιτέθηκαν σε φοιτητές που βρίσκονταν στο σημείο για τις φοιτητικές εκλογές και ακολούθησε συμπλοκή. Λίγο μετά υπήρξε παρέμβαση της αστυνομίας που απώθησε τους ταραξίες προς τα Εξάρχεια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα