Ροζ εκβιασμός από 19χρονο συγχωριανό της

Να την κάνει βούκινο στο διαδίκτυο, δημοσιεύοντας γυμνές φωτογραφίες της, απειλούσε ένας 19χρονος στην Κύπρο μια 25χρονη συγχωριανή του από χωριό της Λευκωσίας, απαιτώντας εκβιαστικά μέσω γραπτών μηνυμάτων να του καταβάλει το ποσό των 2.000 ευρώ για να μη βγάλει στη φόρα τις ιδιωτικές στιγμές της!

Για μέρες η νεαρή γυναίκα ζούσε σε καθεστώς τρόμου και αγωνίας υπό το βάρος των αποκαλύψεων. Ωστόσο, δεν υπολόγισε το ρίσκο και αποφάσισε να καταγγείλει τον 19χρονο στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να ξεκινήσει άμεσα έρευνα από το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Μόρφου.

Τώρα, ο 19χρονος, ο οποίος κατάγεται από χωριό της επαρχίας Λευκωσίας, καλείται να δώσει πειστικές εξηγήσεις στις διωκτικές Aρχές, καθώς σε βάρος του φαίνεται ότι υπάρχουν γραπτές αποδείξεις για τις απειλές τις οποίες φέρεται ότι εκτόξευε εναντίον της νεαρής γυναίκας.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας Κύπρου, η σύλληψη του 19χρονου έγινε έπειτα από καταγγελία στην οποία προέβη η 25χρονη, η οποία είναι συγχωριανή του. Σύμφωνα με την καταγγέλλουσα, στις 19 Μαΐου δέχθηκε απειλές από τον 19χρονο μέσω γραπτών τηλεφωνικών μηνυμάτων.

Καταγγελία

Σε αυτά την ενημέρωνε ότι θα ανέβαζε στο διαδίκτυο γυμνές φωτογραφίες της, που είχαν περιέλθει στην κατοχή του, άγνωστο με ποιον τρόπο, ενώ απαιτούσε να του δώσει το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 2.000 ευρώ για να μην κάνει πράξη την απειλή του. Αρχικά η 25χρονη φοβήθηκε ότι ο δράστης θα την έκανε ρεζίλι όχι μόνο στην περιοχή, αλλά και σε ολόκληρη τη Μεγαλόνησο. Ωστόσο, αποφάσισε να καταγγείλει το συμβάν στην Αστυνομία, με αποτέλεσμα να εκδοθεί δικαστικό ένταλμα σε βάρος του 19χρονου και να τεθεί υπό κράτηση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα