Ένοχος για τη δολοφονία της 36χρονης Ντανιέλα

Την ποινή του περιμένει να πληροφορηθεί στις 31 Μαΐου από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας - Αμμοχώστου ο 27χρονος Ελληνοκύπριος , ο οποίος κρίθηκε ένοχος για την πρωτοφανούς αγριότητας δολοφονία της εντυπωσιακής Μολδαβής Ντανιέλα Ρόσκα την 1η Νοεμβρίου 2015.

Σύμφωνα με το δικαστήριο, εκείνος έδωσε την εντολή στους δύο Βούλγαρους φυσικούς αυτουργούς να εισβάλουν στο διαμέρισμα της 36χρονης nail artist και να κάνουν ό,τι χρειαστεί για να τη ληστέψουν, ακόμη κι αν αυτό σήμαινε να τη χτυπήσουν τόσο ώστε να ξεψυχήσει αβοήθητη, πνιγμένη στο αίμα της!

Ο 27χρονος από τη Λιβαδειά Λάρνακας βρέθηκε ένοχος για τις πέντε κατηγορίες, που αφορούν ανθρωποκτονία, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, διάρρηξη κατοικίας κατά τη διάρκεια της νύχτας, κλοπή από κατοικία και περιαγωγή σε κατάσταση ανικανότητας για αντίσταση με σκοπό τη διάπραξη κακουργήματος ή πλημμελήματος.

Στην ετυμηγορία του το Κακουργιοδικείο σημειώνει ότι εντόπισε ψέματα του κατηγορουμένου, τα οποία ειπώθηκαν σκόπιμα για ουσιώδη ζητήματα, στην προσπάθειά του να αποδείξει ότι δεν είχε σχέση με τους δύο συνεργούς του, οι οποίοι ήδη έχουν καταδικαστεί για το ίδιο έγκλημα και εκτίουν ποινές.

Στην απόφαση τονίζεται ότι ο κατηγορούμενος όχι μόνο έδωσε εντολή στον P.P και τον D.S να διαρρήξουν το διαμέρισμα του θύματος και να το κλέψουν, αλλά με ρητές και σαφείς οδηγίες τούς παρότρυνε να χτυπήσουν και να δέσουν το θύμα, εάν χρειαζόταν, ώστε να πετύχουν τον παράνομο σκοπό τους, όπως κι έγινε.

Η ανθρωποκτονία της Ρόσκα ήταν ένα από τα πιο φρικτά εγκλήματα τα οποία εξέτασαν οι ανακριτές του ΤΑΕ Λάρνακας τα τελευταία χρόνια. Η άτυχη γυναίκα, η οποία εντοπίστηκε νεκρή στο διαμέρισμά της στην οδό Τουζ Χανέ στην περιοχή Μακένζι της Λάρνακας, είχε βρεθεί δεμένη πισθάγκωνα, με το κρανίο της σχεδόν διαλυμένο από την ιδιαίτερη αγριότητα των δραστών, που το χτυπούσαν τόσο στο έδαφος όσο και στα έπιπλα του σπιτιού.

Το πιο φρικτό, ωστόσο, ήταν η διαπίστωση του ιατροδικαστή, ο οποίος κατέληξε στο συμπέρασμα ότι, παρά τον βαρύ τραυματισμό της, η άτυχη μανικιουρίστα έμεινε ζωντανή για 20 ώρες, έως ότου τελικά πνίγηκε από το ίδιο της το αίμα, καθώς ήταν αδύνατον να λυθεί για να καλέσει σε βοήθεια!

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα