Αγωνία για τον 38χρονο αστυνομικό. Ψάχνουν έως και στο Αγ. Ορος

Αγωνία για τον 38χρονο που έφυγε από το σπίτι του στην Καισαριανή παίρνοντας μαζί μόνο το όπλο του...

Σε θρίλερ με απρόβλεπτη κατάληξη εξελίσσεται η αναζήτηση του 38χρονου αστυνομικού Αντώνη Δημοτάκη, που εξαφανίστηκε πριν από ενάμιση μήνα από την Καισαριανή.

Παρά τις έρευνες των συναδέλφων του σε στεριά και θάλασσα, ακόμη και από αέρος, στην Αττική και έως το Αγιο Ορος, δεν έχει βρεθεί κάποιο ίχνος του και η αγωνία της οικογένειάς του χτυπάει κόκκινο.

Ο 38χρονος δεν έχει δώσει σημεία ζωής από το απόγευμα της Τρίτης 25 Απριλίου, όταν έφυγε από το σπίτι του αφήνοντάς το ξεκλείδωτο, ενώ δεν πήρε μαζί του τα κλειδιά και τις ταυτότητές του. Πήρε, όμως, το υπηρεσιακό όπλο του, γεγονός που τόσο οι συγγενείς του όσο και οι συνάδελφοί του δεν θεωρούν τυχαίο και τους κάνει να σκέφτονται το χειρότερο. Τα σενάρια που εξετάζουν οι αστυνομικοί που έχουν εμπλακεί στις έρευνες αφορούν τόσο το ενδεχόμενο να ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του όσο και την πιθανότητα να έχει πέσει θύμα εγκληματικής ενέργειας από πρόσωπα που κινούνται στον υπόκοσμο και ίσως ήθελαν να τον βγάλουν από τη μέση.

Αστυνομικοί και πυροσβέστες έκαναν έρευνες με ελικόπτερο αλλά και με σκύλους της ΕΜΑΚ σε διάφορα σημεία του Υμηττού, όπου ο 38χρονος αγνοούμενος συνήθιζε να τρέχει και να γυμνάζεται, αλλά δεν ανακάλυψαν κάποιο ίχνος που να δείχνει την παρουσία του.

Μάλιστα, μετά τη μαρτυρία ενός οδηγού ταξί που υποστήριξε πως το επίμαχο βράδυ της εξαφάνισης πήρε κούρσα έναν νεαρό, ο οποίος έμοιαζε με τον 38χρονο αστυνομικό, και τον μετέφερε στην περιοχή γνωστού ξενοδοχείου της Βουλιαγμένης, έγιναν έρευνες ακόμη και με δύτες σε μεγάλο μήκος στον βυθό της θαλάσσιας περιοχής, χωρίς όμως και αυτές να φέρουν αποτελέσματα.

Οι αστυνομικοί έψαξαν να βρουν τον συνάδελφό τους ακόμα και σε διάφορα μοναστήρια σε πολλές περιοχές της Αττικής, ενώ έστειλαν σήμα και στον αστυνομικό σταθμό του Αγίου Ορους, σε μια προσπάθεια να αποκλείσουν το ενδεχόμενο ο 38χρονος να ήθελε να εγκαταλείψει τα εγκόσμια και να κλείστηκε σε κάποιο μοναστήρι. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες, μέχρι στιγμής και αυτές οι προσπάθειες εντοπισμού του έχουν αποβεί άκαρπες.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα