Επιμένει ο γιατρός για τη δολοφονία της 36χρονης. Το μυστηριώδες πρόσωπο

Σε θρίλερ για γερά νεύρα εξελίσσεται η υπόθεση της δολοφονίας της 36χρονης μεσίτριας και μάνας τριών παιδιών την οποία κατηγορείται ότι έστειλε στον θάνατο ο 38χρονος αγγειοχειρουργός του «Ιπποκράτειου».

Από τη μια πλευρά όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, η οικογένεια του θύματος είναι πεπεισμένη πως η 36χρονη Ντιάνα δολοφονήθηκε από τον γιατρό με τον οποίο την ημέρα της εξαφάνισης της, είχε ραντεβού στο νοσοκομείο.

Από την άλλη πλευρά, ο γιατρός μέσω της δικηγόρου του, τονίζει πως εκείνος είναι αθώος και πως κάποιο τρίτο πρόσωπο τον παγίδευσε.

Η  δικηγόρο του 38χρονου αγγειοχειρουργού, η οποία θέλησε να ξεκαθαρίσει ότι ο γιατρός ουδέποτε υπονόησε πως αυτός που τον παγίδευσε είναι ο σύζυγος της δολοφονημένης Ντιάνας:

«Μιλάει γενικά για τρίτο πρόσωπο που τον παγίδευσε. Δεν εννοεί τον σύζυγο της Ντιάνας προς θεού. Το τεκμηριώνει στο γεγονός ότι η αποχώρηση του από το νοσοκομείο είναι στις 23:07, ενώ η αποχώρηση του θύματος έγινε στις 23:18. Δηλαδή η 36χρονη έφυγε δέκα λεπτά αργότερα από εκείνον. Καταρχήν ισχυρίζεται ότι δεν την είδε καθόλου. Δεν αποδεικνύεται από κανένα στοιχείο ότι την είδε! Δεν είχε κίνητρο να την σκοτώσει. Κατέθεσα τις συνομιλίες που είχαν το τελευταίο 3μηνο και κυρίως την τελευταία συνομιλία που με πολύ μεγάλη χαρά την περίμενε, και με πολύ μεγάλη χαρά πήγαινε κι αυτή να τον δει. Συν βέβαια κάτι προσωπικούς διαλόγους που είχαν με πολλή αγάπη από πλευράς της. Δεν είχε λοιπόν λόγο να την σκοτώσει».

Αναφερόμενη στο νέο video-ντοκουμέντο από τη νύχτα της εξαφάνισης που δείχνει τον γιατρό να βγαίνει από το νοσοκομείο με ένα σακίδιο πλάτης και να κατευθύνεται στο πάρκινγκ του νοσοκομείου, η δικηγόρος του δήλωσε:

«Αυτός είναι και ο δικός μας ισχυρισμός ότι είχε ένα σακίδιο πλάτης. Αν όντως αυτό φαίνεται στην κάμερα –επειδή δεν το έχω δει ακόμα-, τότε επαληθεύεται ο δικός μας ισχυρισμός ότι όντως κουβαλούσε ένα σακίδιο πλάτης(…) Το ότι η κάμερα τον έδειξε με τον σακίδιο επιβεβαιώνει τον δικό του ισχυρισμό στη ανακρίτρια. Ότι είχε τρεις τσάντες. Στη μια είχε τα άπλυτά του, στην άλλη τα φαγητά του και στην άλλη τον υπολογιστή του. Ένα από όλα αυτά είπε στην ανακρίτρια ότι ήταν σακίδιο πλάτης».

Μάλιστα τόνισε ότι πήγε και είδε από κοντά την έξοδο του νοσοκομείου απ΄όπου ο γιατρός φέρεται να έσυρε την Ντιάνα:

«Προσπαθούν να πουν ότι έβγαλε το πτώμα από μια έξοδο του Ιπποκράτειου. Εγώ πήγα εκεί και την είδα. Μιλάμε για μια απόσταση εντός κτιρίου 200-300 μέτρων για να μεταφέρει το πτώμα. Για να βγεις μετά στον αυλόγυρο υπάρχει και μια μεγάλη ανηφόρα με μεγάλη κλίση. Και μάλιστα σε μέρα γενικής εφημερίας. Από εκεί που λένε ότι φυγάδευσε το πτώμα, υπάρχει μεγάλη κίνηση καθώς μπαινοβγαίνουν αυτοκίνητα, ασθενοφόρα και κόσμος(…)Όπως αντιλαμβάνεστε σε μέρα γενικής εφημερίας ο γιατρός δεν υπάρχει περίπτωση να την μεταφέρει και να την σέρνει μέσα στο νοσοκομείο».

Η ΠΡΟΠΟΦΟΛΗ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΗΣ ΝΤΙΑΝΑΣ-ΑΝΑΜΕΝΟΝΤΑΣ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΤΟΞΙΚΟΛΟΓΙΚΗΣ

Αυτό που μας εξήγησε η κα Βασιλική Μαρινάκη, είναι ότι στο αίμα της Ντιάνας βρέθηκε το αναισθητικό προποφόλη το οποίο είναι νοσοκομειακό «και σαφώς ενοχοποιεί κάποιον που γνωρίζει κάποια ιατρικά πράγματα. Μπορεί να μην είναι μόνο γιατρός αλλά οποιοσδήποτε άλλος. Τώρα περιμένουμε την τοξικολογική για να δούμε τα αποτελέσματα της προποφόλης, αν είναι σε επίπεδα θεραπευτικής δόσης ή σε επίπεδα δολοφονικής δόσης. Αν είναι σε θεραπευτική δόση, η αιτία του θανάτου που ούτως ή άλλως δεν μπορεί να διευκρινιστεί από τον πραγματογνώμονα, δεν θα μπορεί και πάλι να διευκρινιστεί. Για ποιο λόγο δηλαδή αυτή η κοπέλα πέθανε. Εμένα η πληροφόρηση μου από την ιατροδικαστή είναι ότι περιμένει την τοξικολογική. Αν δείξει μια μικρή θεραπευτική δόση τι θα πει;»

ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΔΕΝ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ

Παράλληλα, η δικηγόρος του 38χρονου γιατρού πρόσθεσε πως συν τοις άλλοις «δεν αποδεικνύεται καμία απολύτως εγκληματική ενέργεια πάνω στο σώμα της κοπέλας. Δεν φαίνεται τίποτα, ούτε στραγγαλισμός, ούτε έχει κάτι σπασμένο, ούτε κάποιον μώλωπα. Έχει κάτι εκδορές στην πλάτη και στους γλουτούς που δείχνουν ότι κάποιος μάλλον την έσυρε από τα πόδια».

Η ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΧΕ «ΠΕΣΕΙ» ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

«Βρήκαν μια κατάθεση μιας Αλβανίδας που είπε ότι της ρίχτηκε μέσα στο Εφημερείο. Αμέσως από έγγραφα (δηλαδή από τις συνομιλίες τους) απέδειξα ότι όχι μόνο δεν της ρίχτηκε, αλλά είχαν και σχέση. Εκείνη προφανώς θεωρεί ότι άμα σβήσει τους διαλόγους από το Facebook αυτοί οι διάλογοι δεν μπορούν να βρεθούν. Γι΄αυτό και λέει ψέματα. Όμως βρίσκονται αυτοί οι διάλογοι, και υπάρχουν διάλογοι που του λέει: “Μπορώ να π*** 24 ώρες συνέχεια”. Προσκόμισα πολλούς τέτοιους διαλόγους με λουλουδάκια, καρδούλες, του έλεγε “έρχομαι στο εφημερείο τι θες να σου φέρω”. Του έφερνε καφέ, χυμό… Υποθέτω από αυτά ότι είχαν και σχέση. Κάνα τρίμηνο κράτησε αυτή η ιστορία».

Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑΤΡΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΙΟΧΕΙΡΟΥΡΓΟ

«Από την κατάθεση του γιατρού βρήκαν αυτή την κοπέλα. Με πήρε μετά και μου είπε “τι βλακεία έκανα”. Γιατί είπε στην αστυνομία “κάτι είχα ακούσει” και οι αστυνομικοί τον πίεσαν να πει λεπτομέρειες. Στην ουσία μετέφερε ένα κουτσομπολιό που ακούστηκε μέσα στο νοσοκομείο –όπου ακούγονται τέτοια κατά κόρον- και τι έγινε; Τον ενοχοποίησε; Απλά εκτέθηκε αυτός. Μετά με πήρε και μου είπε πως “όλοι με επιπλήττουν, ακόμα και η γυναίκα μου”».

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ 38ΧΡΟΝΟΥ ΜΕ ΤΗΝ 36ΧΡΟΝΗ

Όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το star.gr, την ημέρα της εξαφάνισης της Ντιάνας, υπήρξε επικοινωνία μέσω Facebook με τον γιατρό, όπου του έλεγε:

ΝΤΙΑΝΑ:Έλα, ξεκινάω και διώξ΄τους όλους

ΓΙΑΤΡΟΣ:-Τους εξαφανίζω, τώρα αμέσως!

ΝΤΙΑΝΑ:Άντε επιτέλους. Ξεκινάω.Έφτασα. Να σε περιμένω εκεί πίσω;

ΓΙΑΤΡΟΣ:Περίμενέ με. Σε δέκα λεπτά είμαι εκεί.

ΝΤΙΑΝΑ:ΟΚ.

ΓΙΑΤΡΟΣ:Ντιάνα έλα μέσα. Κατέβηκα.

ΓΙΑΤΡΟΣ (μετά από περίπου 3 ώρες): Ντιάνα γιατί δεν ήρθες;

«Η τελευταία τους συνομιλία δείχνει με πόση χαρά θα συναντιόντουσαν» τονίζει η δικηγόρος του κατηγορούμενου που έχει προφυλακιστεί στις φυλακές Διαβατών και προσθέτει πως η Ντιάνα ποτέ δεν μπήκε στο νοσοκομείο:

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ

«Υπάρχει τηλεφωνική κλήση 12 δευτερολέπτων από τον γιατρό στην Ντιάνα, στην οποία αυτός ισχυρίζεται ότι της είπε “πού είσαι; Γιατί δεν έρχεσαι;” και του απάντησε “μου έτυχε κάτι έκτακτο και φεύγω". Η κλήση βρέθηκε, αλλά πρέπει να βρω και το περιεχόμενο του διαλόγου.Πριν την καταγεγραμμένη αυτή συνομιλία, υπάρχει και μια άλλη συνομιλία 3 λεπτών της Ντιάνας ενώ ήταν μέσα στο νοσοκομείο,  η οποία ουδόλως λήφθηκε υπόψη από την αστυνομία. Παρόλο που το τηλέφωνο επειδή είναι επαγγελματικό κινητό, εγώ το γκούγκλαρα και μου έβγαλε κατευθείαν τον ιδιοκτήτη. Έπρεπε να το ζητήσω εγώ δεν είχαν καθόλου σκοπό να πάρουν κατάθεση από τον κάτοχο του αριθμού. Στην κατάθεση που διάβασα, μου φάνηκε λίγο ύποπτη. Θα την διαβάσω καλύτερα και θα την δω» ξεκαθαρίζει στο star.gr η κυρία Μαρινάκη, προσθέτοντας πως μετά την παραπάνω κλήση των τριών λεπτών, ήταν που η 36χρονη είπε στον 38χρονο ότι της έτυχε κάτι και φεύγει.

ΤΑ PASSWORD ΤΟΥ FACEBOOK ΤΑ ΕΙΧΕ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΤΗΣ

Στη συνέχεια η συνήγορος του 38χρονου γιατρού, περιγράφοντας την Ντιάνα ως μια «πολύ δυναμική κοπέλα», εξήγησε πως «τα password του Facebook τα είχε ο άντρας της. Δήλωσε στην αστυνομία ότι τα είχε. Σίγουρα απέκρυψε κάποια στοιχεία γιατί όταν πήγε στην αστυνομία και είπε ότι η Ντιάνα είχε ραντεβού με τον τάδε γιατρό, τους έφερε εκτύπωση από το Facebook ενός πολύ μικρού τμήματος της συνομιλίας, αποκρύπτοντας την συνομιλία που είχε στην ίδια σελίδα. Τα είχε διαβάσει όλα, Μεταξύ άλλων του έλεγε “είμαι η κλασική περίπτωση ασθενή που ερωτεύεται τον γιατρό της”, “είσαι ο ήρωάς μου” και τέτοια».

ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΣΦΑΙΡΙΚΑ Η ΥΠΟΘΕΣΗ-ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΡΟ

«Καταρχήν υπάρχει ένα θύμα, μια οικογένεια με τρία παιδάκια από πίσω και ένας άνθρωπος του οποίου η ζωή του διακυβεύεται. Γι΄αυτό οι δηλώσεις πρέπει να γίνονται με φειδώ και να περιμένουμε τα αποτελέσματα» δήλωσε η κα Μαρινάκη, λέγοντας πως είναι πολύ δύσκολη η θέση της, καθώς υπάρχει μια νεκρή κοπέλα, με τρία παιδιά.

«Αυτή τη στιγμή, η μόνη έρευνα που έχει κάνει η αστυνομία είναι με ηλεκτρονικά στοιχεία. Από το GPS του κινητού του και από την τηλεφωνική εταιρία του θύματος. Δεν έχει ψάξει κάτι περαιτέρω, παρόλο που το έχω ζητήσει(…)Θέλω αυτή η υπόθεση να ψαχτεί σφαιρικά, να ψάξουν κι άλλα άτομα και να μην επικεντρώνονται μόνο στον γιατρό. Διότι απ΄όπου κι αν το πιάσουν υπάρχουν ενδείξεις αλλά αποδεικτικά στοιχεία δεν έρχονται καθόλου(…)Μόνο με ηλεκτρονικά στοιχεία, δηλαδή το GPS του κινητού του γιατρού συν τις κεραίες κινητής τηλεφωνίας (μόνο του θύματος)  είπαν ότι επειδή ήσουν στη Χαλκιδική το έκανες εσύ και δεν ψάχνουμε τίποτα άλλο τέλος».

Για να καταλήξει λέγοντας:

«Αυτό που λέω είναι ότι θα πρέπει να ψαχτεί το κίνητρο. Δεν νομίζω ότι ο αθώος θα καταδικαστεί από το δικαστήριο με αυτά τα στοιχεία».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα