Απεργία και βροχή προκάλεσαν μεγάλο μποτιλιάρισμα. Πού έχει κίνηση;

Με υπομονή πρέπει να οπλιστούν σήμερα οι οδηγοί που κινούνται στην Αττική, καθώς οι απεργίες στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς σε συνδυασμό με την βροχή έχουν κάνει τους δρόμους απροσπέλαστους. 
Από νωρίς προβλήματα στην κυκλοφορία των οχημάτων έχει δημιουργήσει η βροχή και οι απεργίες σχεδόν σε όλους τους δρόμους. Σημειωτόν κινούνται τα αυτοκίνητα στη λεωφόρο Κηφισίας, στη Μεσογείων, στην Κατεχάκη, στην Αλεξάνδρας, στην Βασιλίσσης Αμαλίας και Όλγας καθώς και στην Παραλιακή.

Άστατος ο καιρός και την Τετάρτη. Καταιγίδες και μποφόρ

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία, η κίνηση στους δρόμους είναι ιδιαίτερα αυξημένη από το πρωί στην Αθηνών -Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη -έξοδος) από το ύψος του Ρέντη έως την Αχαρνών, και στην Αθηνών-Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών-είσοδος) από το ύψος της Μεταμόρφωσης έως τα ΚΤΕΛ. Πολύ αυξημένη κίνηση παρατηρείται και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισίας στο ρεύμα προς Αθήνα.

Παράλληλα, αυξημένη είναι η κίνηση και στους εξής δρόμους: Θηβών, Πέτρου Ράλλη, Αλεξάνδρας (άνοδος), Μεσογείων (στην είσοδο), Κατεχάκη (στο ρεύμα από Ηλιούπολη), στην κάθοδο της Βασιλίσσης Σοφίας, στη Βασιλέως Κωνσταντίνου, στην άνοδο της Λεωφόρου Συγγρού από τον Άγιο Σώστη, στη Βασιλίσσης Αμαλίας στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης και στην Λεωφόρο Ποσειδώνος (Αλίμου έως Καραϊσκάκη -ρεύμα προς Πειραιά) από Αμφιθέας προς ΣΕΦ.


Δείτε live την κίνηση στους δρόμους όλης της χώρας

Και αυτό γιατί λόγω της 24ωρης απεργίας που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ κατά της ψήφισης των νέων μέτρων που προβλέπει η συμφωνία για τη δεύτερη αξιολόγηση, οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν με στάσεις εργασίας.

Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ θα κινηθούν από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.

Τα μέσα σταθερής τροχιάς, Μετρό, Ηλεκτρικός (ΗΣΑΠ) και Τραμ, θα κινούνται από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα προκειμένου, όπως αποφάσισαν οι εργαζόμενοι, να διευκολυνθούν οι απεργοί, ώστε να μεταβούν στις συγκεντρώσεις.

Οι συρμοί του Μετρό θα τερματίζουν στο σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Τέλος, ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα και ο προαστιακός σιδηρόδρομος, αφού η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών αποφάσισε να συμμετάσχει στην 24ωρη απεργία της ΓΣΕΕ.

Oι εργαζόμενοι στα λεωφορεία θα πραγματοποιήσουν στάση εργασίας και την Πέμπτη 18 Μαΐου από την έναρξη της βάρδιας έως τις 9 το πρωί και από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας.

Δεμένα τα πλοία καθ' όλο το 24ωρο, τρίωρη στάση εργασίας (11 π.μ. - 3μ.μ.) από τους ελεγκτές εναέριας κυκλοφορίας.

Απεργία Τετάρτη 17 Μαΐου 2017:  Δείτε ποιοι απεργούν

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα