Θρήνος στο Ηράκλειο: Νεκρός 7χρονος από τροχαίο

Δεν μπόρεσε να κρατηθεί στη ζωή ένα 7χρονο αγοράκι που μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο μετά από το τροχαίο που σημειώθηκε νωρίτερα μεταξύ Βασιλειών και Αρχανών.

Παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες, αρχικά του ΕΚΑΒ και στη συνέχεια των γιατρών στο νοσοκομείο, ο 7χρονος δεν άντεξε καθώς έφερε βαρύτατα τραύματα, ενώ είχε χάσει και πολύ αίμα, αποτέλεσμα των πολλαπλών κακώσεων που έφερε σε όλο του σώμα…

Συγκλονισμένοι είναι οι γιατροί, οι νοσηλευτές αλλά και τα πληρώματα του ΕΚΑΒ, που έκαναν ότι μπορούσαν για να σώσουν τον μικρό, ο οποίος δυστυχώς προστίθεται στη μακρά λίστα των θυμάτων στους δρόμους της Κρήτης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο μοιραίο αυτοκίνητο που φέρεται να εμπλέκεται στο συμβάν, επέβαιναν συνολικά 5 άτομα, οι γονείς και τα τρία τους παιδιά, αλλοδαποί στην καταγωγή!

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες του Ράδιο Κρήτη και του ekritii.gr, το περιστατικό ερευνάται ήδη με πολύ μεγάλη προσοχή από αξιωματικούς της Τροχαίας, για να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια της τραγωδίας…

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα