Θεσσαλονίκη: Θρήνος στη κηδεία της 36χρονης.Τραγικές φιγούρες η μάνα, ο σύζυγος, τα παιδιά

Θρήνος στο τελευταίο αντίο στην 36χρονη. Συγγενείς και φίλοι είπαν το τελευταίο "αντίο" στην άτυχη  μεσίτρια, η οποία φέρεται να δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο από τον 38χρονο αγγειοχειρούργο. Η κηδεία της σύμφωνα με πληροφορίες θα τελεσθεί σε στενό οικογενειακό κύκλο.

Τραγική φιγούρα η μητέρα της που εμφανίστηκε υποβασταζόμενη. Ζητάει και εκείνη να λάμψει η αλήθεια και να τιμωρηθεί παραδειγματικά ο δολοφόνος του παιδιού της.α

Απαρηγόρητα τα τρία παιδάκια της που καλούνται να φανούν δυνατά και να συνοδεύουν την μητέρα τους στην τελευταία της κατοικία. Στο πλευρό τους ο σύζυγος της 36χρονης, που έχασε τόσο άδοξα την γυναίκα της ζωής του αλλά και η γιαγιά τους, η οποία σπαράζει για το αδικοχαμένο σπλάχνο της.

Ακόμα δε μπορούν να πιστέψουν ότι η Ντιάνα πήγε για μια μικροεπέμβαση στα πόδια της και έχασε τόσο άδικα τη ζωή της. Μα ακόμα περισσότερο, αυτό που θέλουν να μάθουν είναι το "γιατί" και κυρίως, το ποιος έκοψε το νήμα της ζωής της... Απαρηγόρητη η μητέρα της 36χρονης, μίλησε στην εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ live για τον γιατρό που κατηγορείται για το έγκλημα αλλά και για τον πόνο των παιδιών της.

"Πες ότι 'το έκανα εγώ'. Το αρνείται... Εγώ ξέρω ότι 100% αυτός το έκανε. Το μεγάλο παιδί της Ντιάνας είναι χάλια. Το μικρό μου λέει γιαγιά μην κλαις. Ο Θεός δεν αφήνει την μαμά..."

Τα στοιχεία για την υπόθεση είναι συγκλονιστικά. Η γυναίκα έχασε τη ζωή της μέσα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο, όπου είχε πάει να συναντήσει τον γιατρό. Το άψυχο σώμα, μεταφέρθηκε στη Χαλκιδική, σε άσχετο σημείο...

Ο γιατρός υποστηρίζει ότι η γυναίκα δεν πήγε ποτέ στο ραντεβού. Όμως, το στίγμα από τα κινητά τηλέφωνά τους "δείχνει" ότι οι δύο ήταν μαζί, τόσο μέσα στο νοσοκομείο, όσο και μετά. Τα κινητά τους έδειχναν να κινούνται μαζί, την ίδια ώρα, προς την ίδια κατεύθυνση...

Αίσθηση έχει προκαλέσει και το γεγονός ότι ο γιατρός, μετά την επίμαχη νύχτα έπλυνε δύο φορές το αυτοκίνητό του. Η μία, στις 5.00 τα ξημερώματα. Την ώρα μάλιστα που κατέγραφαν 4 κάμερες!


newsit

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα