Πρώην οικιακή βοηθός 52χρονου: Αυτή τη στιγμή ζω από θαύμα

Μια νεαρή κοπέλα που εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι του 52χρονου στη Δάφνη επί 6 μήνες μίλησε για τη δική της εμπειρία, τονίζοντας χαρακτηριστικά πως «ζει από θαύμα»

«Αυτή τη στιγμή ζω από θαύμα. Θα μπορούσα εγώ να είμαι στη θέση αυτής της κοπέλας», δήλωσε η 25χρονη Αναστασία στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ANT1.

«Υπήρχαν σκηνικά, όπως το να με αιφνιδιάζει στην κουζίνα, ενώ πλένω τα πιάτα», σημείωσε, ενώ ανέφερε ακόμη ότι «μου είχαν κάνει εντύπωση διάφορα βοηθήματα, καθαρά σεξουαλικά, σε εμφανέστατα σημεία».

«Δύο φορέματα που μου είχε αγοράσει, πολύ προκλητικά. Ο τύπος προφανώς είχε φετίχ με μικρότερες κοπέλες, αδύναμες, που δεν μπορούν να κάνουν κάτι και να υπερασπιστούν τον εαυτό τους», δήλωσε επίσης η 25χρονη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της παρατήρησε: «Σίγουρα φόραγε κάποια γυαλιά με μια μικρή κάμερα στη μέση. Αλλά πώς γίνεται ένας άνθρωπος ενώ είναι τυφλός να κάνει τα πάντα σε έναν υπολογιστή».

Ως προς το πώς γλίτωσε, η ίδια λέει: «Με είχε βάλει να τον βοηθήσω, να πλύνω δύο πιατάκια. Έμαθε αργότερα ότι με περιμένουν έξω. Εκεί κάπου νευρίασε… Ευχαριστώ την Παναγιά που με προστάτευσε».

Η ίδια δηλώνει αποφασισμένη να καταθέσει στο δικαστήριο κατά του 52χρονου, τονίζοντας: «Δεν θέλω να δω αυτόν τον άνθρωπο έξω».

 

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα