Παρίστανε τον καθηγητή και ασελγούσε σε παιδιά

Δεν έβαλε μυαλό ένας 54χρονος που είχε καταδικαστεί για υποθέσεις ασέλγειας σε βάρος ανηλίκων και συνέχισε τις αρρωστημένες συνήθειές του, χωρίς να πτοείται από το γεγονός ότι ήταν εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους!

Η δράση του αποκαλύφθηκε χθες, όταν αστυνομικοί του Τμήματος Ζωγράφου έστησαν καρτέρι σε πάρκο και συνέλαβαν έναν 54χρονο με την κατηγορία της ασέλγειας κατ' εξακολούθηση.

Ο 54χρονος κυκλοφορούσε σε πάρκα της περιοχής μαζί με ένα σκυλάκι, το οποίο χρησιμοποιούσε για να προσελκύει τους ανηλίκους. Στα παιδιά δήλωνε καθηγητής και προσφερόταν να βοηθήσει αφιλοκερδώς όσους είχαν μαθησιακές αδυναμίες.

Οπως διαπιστώθηκε, οδηγούσε τα παιδιά στο σπίτι του -δήθεν για φροντιστήριο- και εκεί ασελγούσε εις βάρος τους. Η υπόθεση φωτίστηκε όταν κάποιοι από τους μαθητές μίλησαν στους γονείς τους, οι οποίοι ενημέρωσαν την Αστυνομία.

Οι αστυνομικοί τον παγίδεψαν σε πάρκο και εμφανίστηκαν μπροστά του την ώρα που είχε προσεγγίσει δύο παιδιά, πάντα με «δόλωμα» το σκυλάκι. Τον οδήγησαν στο αστυνομικό τμήμα και ενημερώθηκε το Τμήμα Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής, όπου διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος ήταν σεσημασμένος και είχε παρελθόν σε αντίστοιχες πράξεις, για τις οποίες μάλιστα είχε καταδικαστεί!

Ο 54χρονος είχε εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής του και είχε αποφυλακιστεί με περιοριστικούς όρους. Αυτό όμως δεν τον εμπόδισε να συνεχίσει την ίδια τακτική πάλι εις βάρος παιδιών. Από την Ασφάλεια αναμένονται ανακοινώσεις όταν θα ολοκληρωθεί η έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη.