Οικογενειακή τραγωδία στον Έβρο. Έκαψε ζωντανή την κατάκοιτη μητέρα του

Οικογενειακή τραγωδία σημειώθηκε σε χωριό του Δήμου Διδυμοτείχου Έβρου, όταν ένας 56χρονος αυτοπυρπολήθηκε επιχειρώντας να θέσει τέλος στη ζωή του, ενώ έβαλε φωτιά και στην 81 ετών μητέρα του.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, γιος και μητέρα διέμεναν μόνοι τους, καθώς ο πρώτος δεν είχε δημιουργήσει δική του οικογένεια, ενώ και οι δύο αντιμετώπιζαν σοβαρά ψυχολογικά προβλήματα για τα οποία ο 56χρονος λάμβανε φαρμακευτική αγωγή.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως όταν ο γιος έκανε γνωστή την πρόθεσή του στην ηλικιωμένη μητέρα, η οποία ήταν κλινήρης και τυφλή, εκείνη του ζήτησε να «την πάρει μαζί του» για να μη μείνει μόνη.

Ο γιος περιλούστηκε με βενζίνη και περιέλουσε και τη μητέρα του, προσπαθώντας όμως στη συνέχεια να σβήσει τις φλόγες που είχαν τυλίξει και τους δύο. Η φωτιά είχε σβήσει όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία ο γιος που φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο ζωής. Η μητέρα, λόγω της σοβαρότητας των εγκαυμάτων της, διακομίστηκε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, όπου εξέπνευσε.

«Θα… φύγουμε μαζί»

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr και με βάση όσα είπαν στους αστυνομικούς τόσο ο ίδιος ο 56χρονος όσο και η μητέρα του πριν πεθάνει από τα σοαβαρά εγκαύματα, ο 56χρονος που εδώ και χρόνια φρόντιζε την 81χρονη μητέρα του, δεν άντεχε άλλο αυτή την κατάσταση.

Έτσι, ο γιος το πρωί της Τετάρτης της ανακοίνωσε ότι δεν άντεχε άλλο και ότι αποφάσισε να αυτοκτονήσει. «Αν το κάνεις θα αυτοκτονήσουμε μαζί», φέρεται να του είπε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Τότε, ο γιος περιλούστηκε με βενζίνη, περιέλουσε και τη μητέρα του, και έβαλε φωτιά...

Ακούγοντας τα ουρλιαχτά της μητέρας του, ο 56χρονος φαίνεται ότι άλλαξε γνώμη και προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα και τον εαυτό του, σβήνοντας τις φλόγες που είχαν τυλίξει και τους δύο...

Η φωτιά είχε σβήσει όταν κατέφθασε το ασθενοφόρο που τους μετέφερε στο Γενικό Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου, όπου παρέμεινε για νοσηλεία ο γιος που φέρει εγκαύματα σε χέρια και πόδια, χωρίς όμως να διατρέχει κίνδυνο ζωής.

e-evros

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ