Ξεσπά η μητέρα της μικρής Στέλλας: Ο πατέρας της δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα

Φρίκη εξακολουθούν να προκαλούν τα στοιχεία που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για τη δολοφονία της 6χρονης από τον ίδιο της τον πατέρα, ο οποίος αμέσως μετά πέταξε το σώμα της στα σκουπίδια.

«Έγινε κατά λάθος. Έχω μετανιώσει» είπε στην απολογία του ο 60χρονος απόστρατος αστυνομικός. Ωστόσο, εντελώς άλλη άποψη έχουν οι κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι τονίζουν ότι σκηνοθέτησε το άλλοθί του και με ψυχραιμία, μίλησε για διάρρηξη και ταυτόχρονη αρπαγή του κοριτσιού.

Οι γείτονες της οικογένειας είχαν παρατηρήσει την αλλαγή συμπεριφοράς του απόστρατου αρχιφύλακα την τελευταία πενταετία. Παρατήρησαν, όμως, και την ψυχρή συμπεριφορά του την ημέρα, που είχε χάσει, όπως υποστήριζε, την κόρη του.

Όσοι, πάντως, υπηρέτησαν μαζί του μέχρι το 2009 όχι μόνο δεν είχαν διακρίνει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα στον πρώην συνάδελφό τους, αλλά μιλούν με τα καλύτερα λόγια για εκείνον.

Όμως μία μαρτυρία πρώην συναδέλφου του στον ΑΝΤ1 προκαλεί σοκ και ερωτηματικά. Ο φίλος του παιδοκτόνου μιλά για έναν βίαιο άνθρωπο, ο οποίος είχε άλλο προφίλ στη δουλειά του και άλλο στο σπίτι. Αποκάλυψε μάλιστα ότι η πρώην σύζυγός του είχε κάνει καταγγελία για τη συμπεριφορά του, ενώ και η τωρινή του σύζυγος περνούσε δύσκολα. Τόνιδε δε ότι μέσα του έκρυβε μίσος!

Ξεσπά η μητέρα της Στέλλας: Ο πατέρας της δεν είχε ψυχολογικά προβλήματα

Πολύ φτηνή αυτή η υπερασπιστική γραμμή, δηλώνει ο δικηγόρος της Πόπης Εικοσπεντάκης - Η μητέρα της 6χρονης θα δηλώσει και παράσταση πολιτικής αγωγής για τη δολοφονία

Παράσταση πολιτικής αγωγής για την υπόθεση της δολοφονίας της 6χρονης Στέλλας από την Αγία Βαρβάρα που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο θα δηλώσει η μητέρα της, Πόπη Εικοσπεντάκη, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της.

Σύμφωνα, μάλιστα, με τον κ. Σπύρο Δημητρίου η μητέρα του μικρού κοριτσιού που έχασε τη ζωή του όταν ο 61χρονος πατέρας του του έκλεισε τη μύτη και το στόμα με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πάρει ανάσα, υποστηρίζει ότι ο δράστης δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

Υπενθυμίζεται ότι κατά πληροφορίες το επιχείρημα ότι αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα αναμένεται να είναι η βασική υπερασπιστική γραμμή του 61χρονου την προσεχή Τρίτη οπότε και θα οδηγηθεί ξανά ενώπιον του ανακριτή.

«Όσον αφορά φήμες ότι ο δράστης προτίθεται να επικαλεστεί ψυχικά προβλήματα και να ακολουθήσει τέτοιου είδους οδούς υπεράσπισης τις θεωρώ πολύ φτηνές. Δεν αντιμετώπιζε ψυχολογικό πρόβλημα ο δράστης που να αίρει ή να ελαττώνει τον καταλογισμό. Αν κάποιος έχει αποκτήσει πρόβλημα είναι η μητέρα που είναι σε απελπιστική κατάσταση» δήλωσε στον Alpha ο κ. Δημητρίου.

Ο ίδιος υποστήριξε ότι ο 61χρονος ενήργησε μεθοδικά μετά το έγκλημα αναφέροντας ότι «το μυαλό μου δεν μπορεί να συλάβει τη μεθοδικότητα μετά το έγκλημα και όλα αυτά - να μην τα χαρακτηρίσω - τις κραυγές απόγνωσης ότι "κάποιος πήρε το παιδί" τα θεωρώ απαράδεκτα».

Το δεύτερο μεγάλο θύμα στην οικογενειακή αυτή τραγωδία είναι ο 6χρονος Μάριος, ο δίδυμος αδελφός της Στέλλας, που, όπως μετέδωσε ο Alpha, την αναζητά συνεχώς.

Σημειώνεται ότι η Πόπη Εικοσπεντάκη συνάντησε το Σάββατο για πρώτη φορά μετά το φονικό τον σύζυγό της στο κτήριο της ΓΑΔΑ όπου κρατείται.

Επεισοδιακή η συνάντηση στη ΓΑΔΑ

Η μητέρα της Στέλλας, Πόπη Εικοσπεντάκη, συνάντησε το Σάββατο τον σύζυγό της, στα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, για πρώτη φορά μετά το φονικό.

Σύμφωνα με τον ρεπορτάζ του ALPHA, η γυναίκα όρμησε και προσπάθησε να τον χτυπήσει, με τους αστυνομικούς να επεμβαίνουν άμεσα και να προσπαθούν να τη συγκρατήσουν.

Όπως ανέφεραν αστυνομικοί που ήταν παρόντες, του φώναζε πως “είναι ηθικό χρέος μου να απαλλάξω το κοινωνικό σύνολο από σένα... Θα ησυχάσω μόνο όταν καταδικαστείς σε ισόβια”.

Ο 61χρονος απολογείται την ερχόμενη Τρίτη στον ανακριτή και αναμένεται να επικαλεστεί ψυχολογικά προβλήματα, Μάλιστα, το Σάββατο, φέρεται να ζήτησε από τους αστυνομικούς να τον οδηγήσουν στον ψυχίατρο, για να του χορηγήσει φάρμακα, διότι ισχυριζόταν πως δεν ένιωθε καλά.

antenna, protothema

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα