Νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της η 36χρονη από το Λουτράκι

Νεκρή στην περιοχή της Αμφιλοχίας βρέθηκε μία 36χρονη γυναίκα, η οποία αγνοούταν από τη Δευτέρα του Πάσχα.

Όπως μεταδίδουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, η άτυχη γυναίκα εντοπίστηκε στις ακτές του Αμβρακικού Κόλπου. Στο σημείο βρέθηκε και το Ι.Χ. αυτοκίνητό της.

Τα ίχνη της 36χρονης χάθηκαν τη Δευτέρα του Πάσχα, από το Λουτράκι όπου διέμενε. Επρόκειτο να ταξιδέψει στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούταν σε σπίτι συγγενικών της προσώπων.



Όπως μετέδωσε το e-maistros.gr η 36χρονη αισθητικός εντοπίστηκε νεκρή στην περιοχή της Αμφιλοχίας, συγκεκριμένα στον βυθό του Αμβρακικού όπου κατέληξε το όχημα της , ένα ασημί Volkswagen Golf, με αριθμό κυκλοφορίας ΑΙΚ 5709.

Την όχημα της άτυχης γυναίκας εντόπισε μοτοσικλετιστής ο οποίος είδε την πινακίδα και θραύσματα του προφυλακτήρα και ειδοποίησε την Αστυνομία.

Στο σημείο έσπευσε δύναμη της αστυνομίας και του Λιμεναρχείου Αμφιλοχίας ενώ γίνεται προσπάθεια ανάσυρσης του οχήματος μέσα στο οποίο βρίσκεται η άτυχη γυναίκα.

Η αισθητικός εξαφανίστηκε ξημερώματα της Δευτέρας του Πάσχα 17 Απριλίου, από το Λουτράκι όπου έμενε. Οδηγούσε με προορισμό της την Παραμυθιά Θεσπρωτίας, όπου θα φιλοξενούνταν στο σπίτι του ξαδέλφου της.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα.

Με την εξαφάνισή της, ασχολήθηκε και η εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη, ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ.

naftemporiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα