Αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου στο Σαραντάπορο

Σε μια όσο το πιο δυνατό άμεση αποζημίωση στις οικογένειες των θυμάτων του μοιραίου ελικοπτέρου αναφέρονται κύκλοι του Γενικού Επιτελείου Στρατού.

Σύμφωνα με το onalert.gr, αξιωματικός του Οικονομικού παρακολουθεί την οικογένεια και παρέχει υποστήριξη σε όλες τις γραφειοκρατικές διαδικασίες ούτως ώστε να πραγματοποιηθεί γρήγορα η εκταμίευση των χρημάτων για την αποζημίωση που δικαιούνται οι οικογένειες των θυμάτων. Οι πρώτες διαδικασίες έχουν τελειώσει, με το ποσό της αποζημίωσης να αναμένεται να είναι αρκετά μεγάλο.

Επιπλέον, όπως μεταδίδει το onalert.gr, σε καθε οικογένεια με μέριμνα του ΓΕΣ εχει ψυχολογική υποστήριξη εφοσον την θέλει και δύο άτομα της οικογένειας εχουν το δικαίωμα να προσληφθούν στις Ένοπλες Δυνάμεις.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη 19/04/2017 το ελικόπτερο τύπου UΗ-1Η «Χιούι» συνετρίβη στο Σαραντάπορο με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους τέσσερις στρατιωτικοί, ο Ιωάννης Τζανιδάκης Υποστράτηγος, ο Θωμάς Αδάμου Συνταγματάρχης (ΤΘ), ο Δημοσθένης Γούλας Tαγματάρχης (ΑΣ) κυβερνήτης του ελικοπτέρου και ο Κωνσταντίνος Χατζής Υπολοχαγός (ΑΣ) συγκυβερνήτης. Τραυματίας είναι η Αρχιλοχίας (ΑΣ) Βασιλική Πλεξίδα.

 

 

 

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα