Ηράκλειο: Οι γιοι νεκρής Βρετανίδας ζητούν απαντήσεις

Απαντήσεις για τον μυστηριώδη θάνατο της Βρετανίδας Τζιν Χάνλον, που εντοπίστηκε νεκρή στο λιμάνι του Ηρακλείου πριν από οκτώ χρόνια, αναζητούν οι τρεις γιοι της, οι οποίοι έως σήμερα πιστεύουν ότι η 54χρονη δολοφονήθηκε και πιέζουν για να ανοίξει ξανά ο φάκελος της υπόθεσης!

Η άτυχη γυναίκα είχε πάει τον Μάρτιο του 2009 στην Κρήτη για να εργαστεί σε τουριστική επιχείρηση. Ωστόσο, λίγο αργότερα εξαφανίστηκε και τέσσερις ημέρες μετά βρέθηκε το άψυχο σώμα της να επιπλέει στη θαλάσσια περιοχή του λιμανιού του Ηρακλείου.

Ο ιατροδικαστής απέδωσε τον θάνατό της σε πνιγμό, πλην όμως ο δεύτερος εμπειρογνώμονας που εξέτασε το πτώμα κατέληξε στο συμπέρασμα πως η 54χρονη είχε σπασμένο λαιμό, πλευρά, διάτρηση πνεύμονα, ενώ έφερε και τραύματα στο πρόσωπο.

Η οικογένεια της αδικοχαμένης Βρετανίδας έδωσε μεγάλο αγώνα για να πέσει φως στα ακριβή αίτια θανάτου.

Ωστόσο, δεν υπήρχαν αρκετά αποδεικτικά στοιχεία που να μαρτυρούν ότι δολοφονήθηκε και η υπόθεση έκλεισε. Ωσπου τον περασμένο Οκτώβριο μέλος του βρετανικού Κοινοβουλίου κανόνισε συνάντηση ανάμεσα στον μικρότερο γιο της 54χρονης, στο υπουργείο Εξωτερικών του Ηνωμένου Βασιλείου και στις ελληνικές Αρχές.

Μόλις πρόσφατα, ο 31χρονος γιος της Χάνλον αποκάλυψε ότι υπήρξαν θετικές εξελίξεις και πλέον μένει να αποφασιστεί μέσα στον Μάιο εάν θα επανεξεταστεί η υπόθεση.


Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα