Θεσσαλονίκη: Τον πυροβόλησαν τον περιέλουσαν με βενζίνη και του έβαλαν φωτιά

Ένα απίστευτης αγριότητας ξεκαθάρισμα μεταξύ παρανόμων εκτυλίχθηκε χθες το μεσημέρι σε αγροτική περιοχή μεταξύ Ανατολικού και Αγίου Αθανασίου, έξω από την Θεσσαλονίκη.

Ξαφνικά, ένας διερχόμενος είδε έναν νεαρό άντρα πεσμένο στο πρανές, δίπλα από τις σιδηροδρομικές γραμμές να σφαδάζει από τους πόνους και να καίγεται ζωντανός! Ο διερχόμενος προσπάθησε να τον βοηθήσει και κάλεσε το ΕΚΑΒ και Αστυνομία. Ασθενοφόρο μετέφερε τον 20χρονο Έλληνα στο ΑΧΕΠΑ, όπου αμέσως εισήχθη στο χειρουργείο, αφού έφερε εγκαύματα 2ου βαθμού σε πρόσωπο, θώρακα και τράχηλο και τρία τραύματα από πυροβόλο όπλο, στο αριστερό χέρι, στον γλουτό και στην δεξιά πρόσθια λαγόνια χώρα.

Από την έρευνα της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προέκυψε πως το θύμα ήταν παλιός γνώριμος των Αρχών και έχει απασχολήσει για σωρεία διακεκριμένων κλοπών. Από την αυτοψία στον χώρο και από την μορφή των τραυμάτων του θύματος, οι αστυνομικοί καταλήγουν πως οι δράστες τον κατεδίωξαν πεζή, πυροβολώντας ταυτόχρονα εναντίον του, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσουν και στη συνέχεια για να τον αποτελειώσουν διάλεξαν τον βασανιστικό τρόπο της φωτιάς. Τον περιέλουσαν με βενζίνη, του έβαλαν φωτιά και μετά τράπηκαν σε φυγή.

Αν και περισσότερα θα είναι σε θέση να γνωρίζουν οι Αρχές, μόνο όταν βρεθεί και το θύμα σε θέση να μιλήσει, αυτό που πιστεύουν, είναι ότι πρόκειται για μαφιόζικο τύπου ξεκαθάρισμα λογαριασμών από οικονομικές διαφορές (ενδεχομένως ρίξιμο στην μοιρασιά λείας), που προέκυψε μεταξύ μελών της ίδιας συμμορίας ή έστω περιστασιακών συνεργών.

Ο 20χρονος εξήχθη από πολύωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου πλέον. Έρευνα για το περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

 

 

news247

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα