Κούγιας: Η σύζυγος ήθελε να απαλλαγεί από το θύμα με κάθε τρόπο

Τη σύζυγο του θύματος του εγκλήματος στο Μοσχάτο φωτογραφίζει με δηλώσεις του στην εφημερίδα Ειδήσεις ο Αλέξης Κούγιας.

Ο γνωστός ποινικολόγος και συνήγορος πολιτικής αγωγής στη συγκεκριμένη υπόθεση τονίζει ότι η σύζυγος του Μάριου, η Κατερίνα, ουσιαστικά ήθελε να απαλλαγεί από το θύμα με κάθε τρόπο και πως το κίνητρο για το έγκλημα ήταν η μεγάλη περιουσία του δολοφονηθέντα.

«Ο δράστης δεν είχε καμία δικαιολογία να το διαπράξει (σ.σ. το έγκλημα), εκτός του ερωτικού του πάθους για τη σύζυγο του θύματος», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Κούγιας και συνέχισε: «Η σύζυγος, αντί να σεβαστεί τη μνήμη του πατέρα των παιδιών της, δυστυχώς, εξαιτίας αστυνομικής αμέλειας, αντί να είναι συγκρατούμενη του δολοφόνου, εξετάστηκε επί δύο ώρες μετά την απολογία του παραολυμπιονίκη στην αστυνομία ως μάρτυρας υπεράσπισης. Εκείνο που με εξοργίζει στην υπόθεση είναι το γεγονός ότι ο πατέρας της συζύγου υπήρξε ανώτατος αξιωματικός της Αστυνομίας».

Όσον αφορά το κίνητρο του εγκλήματος που διέπραξε ο παραολυμπιονίκης, ο κ. Κούγιας τόνισε: «Σε κάθε έγκλημα υπάρχει κίνητρο. Εδώ αυτό είναι φανερό. Η σύζυγος ήθελε να απαλλαγεί από το θύμα με κάθε τρόπο. Τις επόμενες ημέρες θα κρινόταν η επιμέλεια των παιδιών και το ερωτικό πάθος, όπως η ίδια το διατύπωσε, για τον δράστη. Αν συνδυάσεις αυτά τα δύο με το γεγονός ότι το θύμα είναι και κληρονόμος μιας μεγάλης περιουσίας, μπορείς να καταλήξεις σε ασφαλέστατα συμπεράσματα τόσο για το κίνητρο όσο και τους συνεργούς»

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα