Έγκλημα στο Μοσχάτο: Ζούσαν άσχημες στιγμές. Τα παιδιά κατέληγαν στο νοσοκομείο

Η δικηγόρος της πρώην συζύγου του Μάριου Λουκόπουλου μίλησε στην εκπομπή Live News”του Νίκου Ευαγγελάτου στο Epsilon, για τη σχέση που είχε η πελάτισσα της τόσο με το θύμα, όσο και με τον Βασίλη Τσαγκάρη.

Το βράδυ της περασμένης Πέμπτης 23 Μαρτίου, ο 39χρονος Παραολυμπιονίκης πυροβόλησε και σκότωσε τον 47χρονο ξενοδόχο, μέσα στο πρακτορείο του ΟΠΑΠ (που διαθέτει ο Βασίλης Τσαγκάρης), στο Μοσχάτο.

Σύμφωνα με την δικηγόρο Αλεξάνδρα Κρεμίζα, η τελευταία φορά που η πελάτισσα της είχε επικοινωνήσει με τον Παραολυμπιονίκη, ήταν στις 25 Απριλίου 2016, όταν την κρατούσε όμηρο ο πρώην σύζυγός της. Από τότε δεν είχαν καμία επαφή.

“Με τον πρώην σύζυγο της είχε αρκετές επώδυνες επαφές, μέσω μηνύσεων και προσπαθειών του να συλληφθεί επειδή δεν έβλεπε τα παιδιά. Ζούσαν πολύ άσχημες στιγμές. Τα παιδιά κατέληγαν στο νοσοκομείο, γιατί πήγαιναν να συλλάβουν τη μητέρα. Η επικοινωνία των παιδιών με τον πατέρα σταμάτησε, μετά την ομηρία της μητέρας τους. Τα παιδιά άρχισαν να λένε και για άλλα περιστατικά βίας σε βάρος τους. Η πελάτισσα μου ήταν υποχρεωμένη να υποβάλει μήνυση για να προστατεύσει τα παιδιά της”.

Η πρώην σύζυγος του 47χρόνου, η οποία διατηρούσε στο παρελθόν σχέση με τον 39χρόνο δράστη ανέφερε στην κατάθεση της στους αστυνομικούς πως ακόμα αγαπούσε τον πρώην σύζυγο της, ενώ τόνισε πως η ερωτική της σχέση με τον παραολυμπιονίκη είχε σταματήσει από την Μεγάλη Παρασκευή του 2016.
"Με τον Μάριο μπορεί να είχαμε όλα αυτά τα προβλήματα που σας είπα παραπάνω, αλλά δεν έπαψα ποτέ να τον αγαπάω. Μάλιστα σε όσους έλεγα ότι ακόμα αγαπάω τον Μάριο, μου έλεγαν ότι είμαι τρελή, γιατί δεν είναι φυσιολογικό με όλα αυτά που έχουν γίνει μεταξύ μας να έχω ακόμη αισθήματα για αυτόν τον άνθρωπο. Επειδή όμως είμαι πάρα πολύ συγχυσμένη αυτή τη στιγμή, θα σας παρακαλούσα να σταματήσουμε κάπου εδώ.Κάτι άλλο αυτή τη στιγμή, δεν έχω να σας πω", ανέφερε στην κατάθεση της η 42χρόνη πρώην σύζυγος, ενώ νωρίτερα είχε περιγράψει αναλυτικά όλες τις εντάσεις που υπήρξαν ανάμεσα στον πρώην σύζυγο της και την ίδια, λόγω της ερωτικής σχέσης με τον Παραολυμπιονίκη.

"Η γνωριμία αυτή (σ.σ. με τον Βασίλη) εξελίχθηκε σε συμπάθεια και για να μην σας τα πολυλογώ, τον Σεπτέμβριο του 2015 ήρθαμε σε ερωτική επαφή. Από εκεί και μετά δεν είχαμε καμία επαφή μέχρι τα τέλη Μαρτίου του 2016. Επειδή, όμως, ο Μάριος είχε τρέλα με τα ηλεκτρονικά, είχε βάλει κοριούς στο σπίτι και στο αυτοκίνητο μου και με παρακολουθούσε. Έτσι λοιπόν έμαθε για αυτήν την ερωτική επαφή που είχα με τον Βασίλη... Τη Μεγάλη Δευτέρα του 2016, ο Μάριος με το πρόσχημα ότι ήταν άρρωστος και ήθελε να του φέρω κάποια φάρμακα με φώναξε στο σπίτι που είχε μετακομίσει. Με το που μπήκα μέσα με έδωσε με χειροπέδες, μου έβαλε ένα πιστόλι στο κεφάλι και μου είπε "σήμερα τελείωσαν όλα, από δω μέσα δεν θα βγεις ζωντανή, θα σε σκοτώσω και μετά θα σκοτώσω τον μ... που γ... και τη μάνα του" περιγράφει η πρώην σύζυγος στην κατάθεση της.

.newsit.g

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα