Έγκλημα στο Μοσχάτο: Γιατί ο Παραολυμπιονίκης σκότωσε τον υπάλληλό του

Όλα συνέβησαν αργά το βράδυ της Πέμπτης (23/03/2017) σε πρακτορείο του ΟΠΑΠ, στη συμβολή των οδών Μακρυγιάννη και Ποσειδώνος, στο Μοσχάτο.

Γνωστός παραολυμπιονίκης της κολύμβησης είναι ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου ΟΠΑΠ, που το βράδυ της Πέμπτης σκότωσε τον υπάλληλό του.

Ιδιοκτήτης και υπάλληλος λογομάχησαν, ο πρώτος κατέβασε τα ρολά του καταστήματος, που βρίσκεται στο Μοσχάτο, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε τον υπάλληλό του στο κεφάλι.

Στη συνέχεια πήγε στο σπίτι του και λίγο αργότερα η Αστυνομία έφτασε στο σπίτι του, εκείνος ομολόγησε την πράξη του και παραδόθηκε.

Μάλιστα, όταν οι Αρχές είχαν φτάσει στο πρακτορείο, είδαν τον 39χρονο δράστη να φεύγει, χωρίς να δώσουν ωστόσο σημασία και μόνο όταν έφτασαν στο σπίτι του συνειδητοποίησαν ότι πρόκειται για το άτομο που είχαν δει πριν

Ο άτυχος 47χρονος υπάλληλος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου κατέληξε, ενώ ο δράστης προέβαλλε ως αιτιολογία της πράξης του και του καβγά που προηγήθηκε σε προσωπικές διαφορές. Την ίδια ώρα, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες καβγάδισαν για μία γυναίκα.

Ο παραολυμπονίκης συνελήφθη και σήμερα θα βρεθεί ενώπιον του Εισαγγελέα.

Ο πατέρας του καθ'ομολογία δράστη μιλώντας στο Καλημέρα Ελλάδα είπε ότι, είδε τα αίματα στην είσοδο του πρακτορείου του γιου του και νόμιζε ότι ήταν δικά του, ηρέμησε και στη συνέχεια σοκαρίστηκε όταν έμαθε ότι δράστης ήταν ο γιος του.

Οι μαρτυρίες των περιοίκων συγκλονίζουν. Μέσα στη νύχτα ακούστηκαν φωνές. Ο 39χρονος και ο 47χρονος ακούγονταν να φωνάζουν. Αντάλλασσαν βαριές κουβέντες. Ο καβγάς, λένε οι περίοικοι κράτησε ώρα. Ξαφνικά ακούστηκε ήχος πυροβολισμού και όλα τελείωσαν.

Οι περίοικοι ενημέρωσαν την αστυνομία. Λίγα λεπτά αργότερα έφτασε στο σημείο η Άμεση Δράση. Οι αστυνομικοί είδαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες του Newsit.gr ένα άτομο με αναπηρία να απομακρύνεται, αλλά δεν μπόρεσαν να συνδέσουν την παρουσία του με το έγκλημα.

Οι αστυνομικοί βρήκαν τα ρολά του πρακτορείου κατεβασμένα. Όταν τα “σήκωσαν” είδαν μέσα σε μια λίμνη αίματος έναν άνδρα.

Αμέσως ζήτησαν από περιοίκους να τους ενημερώσουν για τον ιδιοκτήτη και τότε εκείνοι τους υπέδειξαν το σπίτι του παραολυμπιονίκη το οποίο βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση.

Οι αστυνομικοί πίστεψαν αρχικά ότι επρόκειτο για ληστεία κατά τη διάρκεια της οποίας ο ιδιοκτήτης δέχθηκε τα πυρά των κακοποιών και έτσι πήγαν στο σπίτι με στόχο να εντοπίσουν κάποιους από τους συγγενείς του ιδιοκτήτη του πρακτορείου.

Εκεί συνάντησαν το άτομο με την αναπηρία που είχαν δει να απομακρύνεται από το πρακτορείο. Όταν τον ρώτησαν τι είχε συμβεί, εκείνος τους απάντησε ότι εκείνος ήταν ο δράστης και πως το θύμα ήταν ο 47χρονος υπάλληλός του.

Επαναλάμβανε συνεχώς ότι διέπραξε το έγκλημα καθώς υπήρχαν προσωπικές διαφορές μεταξύ τους. Δεν αποκάλυψε ποια ήταν ακριβώς η διαφορά, όμως από τις μαρτυρίες των περιοίκων που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει την πρώτη εικόνα.

Οι δυο άνδρες ήταν όπως όλα δείχνουν ερωτικοί αντίζηλοι. Είχε μπει ανάμεσά τους μια γυναίκα. Όπως περιέγραψαν μάρτυρες που άκουσαν τον καβγά, λίγο πριν το φονικό, η αιτία ήταν μια γυναίκα.

Ο 39χρονος αρνείται πάντως να δώσει λεπτομέρειες. Έχει ομολογήσει, σύμφωνα πάντα με πηγές της αστυνομίας, το έγκλημα, αλλά δεν λέει τίποτε περισσότερο παρά μόνο τη φράση ότι είχε προσωπικές διαφορές με τον 47χρονο.

Η είδηση πάντως πάγωσε του πάντες. Συγγενείς, φίλοι και γνωστοί από τη γειτονιά όπου μεγάλωσε ο 39χρονος παραολυμπιονίκης μιλούν για έναν άνθρωπο που σε όλη του τη ζωή υπήρξε ευγενικός και καλοσυνάτος, ένας μαχητής της ζωής για τον οποίο κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει ότι θα μπορούσε να σκοτώσει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα