Θεσσαλονίκη: Αποχή συμβασιούχων από την αποκομιδή απορριμμάτων

Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ & Δημοτ. Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης καλεί τους συμβασιούχους σε αποχή από την εργασία την Κυριακή 12 Μαρτίου 2017.

Οπως αναφέρουν σε αανακοίνωση τους οι εργαζόμενοι «η απόφαση αυτή πάρθηκε ως πρώτη αντίδραση για τους συναδέλφους συμβασιούχους, που παραμένουν απλήρωτοι». Επιπλέον καλούν τους αρμόδιους φορείς (Κυβέρνηση, Ελεγκτικό Συνέδριο, ΚΕΔΕ) «να επιλύσουν άμεσα το πρόβλημα και να σταματήσει η κοροϊδία».

Παράλληλα ο Σύλλογος χαιρετίζει τη μαζική συμμετοχή των εργαζομένων στις κινητοποιήσεις που οργάνωσε τη Τρίτη 7 και τη Τετάρτη 8 Μαρτίου 2017 και σημειώνει: «Μετά τη συνάντηση που είχαμε με τον πρωθυπουργό και του θέσαμε τα αιτήματά μας, πραγματοποιήθηκε γενική Συνέλευση των συμβασιούχων στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στη συνέλευση αποφασίστηκε νέα γενική συνέλευση τη Δευτέρα 13 Μαρτίου και ώρα 18:00 στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης με θέμα τον σχεδιασμό της δράσης μας. Συνεχίζουμε διεκδικώντας τα δεδουλευμένα μας, διεκδικώντας σταθερή και μόνιμη δουλειά».

 

thestival

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα