Αυτός είναι ο ύποπτος ως δολοφόνος των οδηγών ταξί. Η μαρτυρία και το βίντεο

Οι έρευνες για τον μανιακό δολοφόνο των οδηγών ταξί οδήγησαν την αστυνομία στο να βάλει στο στόχαστρο συγκεκριμένο ύποπτο.

Μάλιστα  οι αρχές φαίνεται να δέχτηκαν τηλεφώνημα από άγνωστο που έδωσε πληροφορίες και ένα ονοματεπώνυμο.

Σύμφωνα με τον άγνωστο ο μανιακός δολοφόνος μένει στην Κηφισιά, κοντά στο σημείο όπου φέρεται να πήρε την μοιραία κούρσα ο 52χρονος οδηγός ταξί.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι πρόκειται για άτομο με ψυχικές διαταραχές, το οποίο δημιουργεί τακτικά προβλήματα σε γείτονες και περαστικούς για ασήμαντες αφορμές.

Ο ύποπτος έχει εκδηλώσει ψυχοπαθητικές συμπεριφορές και εμμονές, ενώ δεν αποκλείεται το κίνητρο του δράστη να είναι σεξουαλικό.

Οι αρχές ψάχνουν για έναν νεαρό Έλληνα 25 ετών, μετρίου αναστήματος, ο οποίος φορά συνήθως αθλητικές φόρμες και μπλούζες με κουκούλα, ενώ κατά τις επιθέσεις φορούσε μαύρα γάντια.

Στο μεταξύ εικόνα από κάμερες που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί δείχνουν την πορεία του μοιραίου ταξί, αλλά η εικόνα είναι θολή και δεν διακρίνεται το εσωτερικό.

Η αστυνομία έχει στην κατοχή της δύο φωτογραφίες του εν λόγω άνδρα με οδηγό ταξί να μιλά στο δελτίο ειδήσεων του Star για την επιθετική του συμπεριφορά.

Είναι ένας ψηλός, αδύνατος, μόνιμα με αθλητικά ρούχα. Τώρα δεν ξέρω αν είχε με κάποια προστριβή με κάποιον οδηγό, αλλά είναι πάρα πολύ επιθετικός, είπε χαρακτηριστικά ο οδηγός ταξί για τον νεαρό άνδρα που η αστυνομία έχει καταστήσει ως έναν εκ των βασικών υπόπτων για τη δολοφονία του αυτοκινητιστή

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα