Αχαΐα: Άγρια ληστεία. Χτυπούσαν τον γιο μπροστά στους γονείς του

Στο Σανταμέρι της Δυτικής Αχαΐας, σήμερα στις 2.30 τα ξημερώματα, τρεις κουκουλοφόροι μπήκαν στο σπίτι 46χρονου Έλληνα, ο οποίος διαμένει με τους ηλικιωμένους γονείς του (82 και 88 ετών) και αφού τον χτύπησαν, κατάφεραν να πάρουν το χρηματικό ποσό των 433 ευρώ συνολικά και να τραπούν σε φυγή.

Αρχικά ο 46χρονος βγήκε έξω από το σπίτι και οι δράστες τον χτύπησαν με ξύλο ελιάς και λοστό. Του πήραν 130 ευρώ από την τσέπη του πουκαμίσου του. Στη συνέχεια τον έσυραν μέσα στο σπίτι και από το  δωμάτιο της ηλκιωμένης μητέρας του πήραν 300 ευρώ και έφυγαν με αυτοκίνητο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας:

«Από τους αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κάτω Αχαΐας σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία σε βάρος τριών αγνώστων δραστών, οι οποίοι ενεργώντας από κοινού και έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων  τους, φορώντας κουκούλες (τύπου full face) και γάντια στα χέρια τους,  χθες το βράδυ μετέβηκαν σε οικία σε χωριό της Δυτικής Αχαΐας,  όπου διαμένουν ένας 46χρονος ημεδαπός, με τους γονείς του, ηλικίας 82 και 78 ετών και με την άσκηση σωματικής βίας, απειλώντας τους με ένα σιδερένιο λοστό και ένα κομμάτι ξύλο, τους αφαίρεσαν το χρηματικό ποσό των 430 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή. Επιπλέον σημειώνεται ότι οι παθόντες δεν υπέστησαν σωματική βλάβη, ενώ οι δράστες αναζητούνται.»

thebest

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα