Αμφιλοχία: Ταξί χωρίς πινακίδες οδηγούσε ο 19χρονος που παρέσυρε 2 γυναίκες

Νέες λεπτομέρειες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, με την θανατηφόρα παράσυρση μιας 73χρονης γυναίκας και τον τραυματισμό μιας 56χρονης, από 19χρονο οδηγό, στα Σαρδίνια της Αμφιλοχίας.

Όπως φαίνεται και από την φωτογραφία του οχήματος του 19χρονου, πρόκειται για ένα παλιό ταξί, χωρίς πινακίδες, ενώ είναι προφανές πως είναι σε πολύ κακή κατάσταση, πρόκειται δηλαδή για όχημα που κανονικά θα έπρεπε να είναι ακινητοποιημένο.

Ο νεαρός, που αφέθηκε ελεύθερος μετά την απολογία του, φέρεται να υποστήριξε πως δεν κατάλαβε μέσα στο σκοτάδι την παρουσία των γυναικών στον δρόμο του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopress.gr, ο νεαρός φέρεται να μην έχει προσκομίσει στην Αστυνομία άδεια ικανότητας οδήγησης.

Τι λέει ο δικηγόρος του 19χρονου

«Προέρχεται απο πολυμελή οικογένεια. Τις απογευματινές ώρες γύρω στις 7 πήρε το αυτοκίνητο του πατέρα του και πήγε σε μια ταβερνα για να φάει. Μόλις τελείωσε το φαγητό του μετά από μια ώρα ξεκίνησε για να επιστρέψει στο σπίτι του», δηλώνει στο Newsit.gr, ο δικηγόρος του 19χρονου οδηγού, Ανδρέας Ζώης.

Είπε ακόμα ότι ο νεαρός κινούνταν με μικρή ταχύτητα σχετικά και όπως προκύπτει από την αυτοψία οι δυο γυναίκες που ήταν μαυροντυμένες περπατούσαν σε σκοτεινό σημείο του δρόμου και από τα δεξιά του αυτοκινήτου. Μάλιστα υποστηρίζει ότι η μια από τις γυναίκες που έχασε και την ζωή της βγήκε ξαφνικά πιο έξω στο δρόμο και σε απόσταση 10 με 15 μέτρα από το αυτοκίνητο. Είπε επίσης ο κ. Ζώης ότι ο 19χρονος προσπάθησε να τις αποφύγει. «Μετά, πήρε το αυτοκινητό του κατατρομοκρατημένος το άφησε σε σημείο λίγο πιο κάτω και πήγε στο σπίτι του και περίμενε να ερθει ο πατέρας του. Του είπε όλα όσα έγιναν αλλά ήδη είχε πληροφορηθεί το συμβάν από την αστυνομία».

Ο δικηγόρος λέει επίσης ότι “Η εγκατάλειψη οφείλεται στο νεαρό της ηλικίας του και ότι κατατρομοκρατήθηκε”.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα