Αμφιλοχία: Στον εισαγγελέα ο 19χρονος παρέσυρε δύο γυναίκες και σκότωσε τη μία

Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο γυναίκες το βράδυ της Δευτέρας στα Σαρδίνια Αμφιλοχίας, τραυματίζοντας τη μία θανάσιμα και πιο ελαφρά τη δεύτερη.

Οι δύο γυναίκες έφυγαν από αναψυκτήριο της περιοχής και επέστρεφαν με τα πόδια στο χωριό, ενώ ο οδηγός μετά το συμβάν εγκατέλειψε τα θύματα και εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το τροχαίο έγινε στο 5ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Αμφιλοχίας - Εμπεσού όταν, κάτω από συνθήκες που ερευνώνται, το αυτοκίνητο παρέσυρε μία 73χρονη και μια 56χρονη την στιγμή που επέστρεφαν στα σπίτια τους, με τα πόδια.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέφερε την άτυχη 73χρονη γυναίκα στο Κέντρο Υγείας Αμφιλοχίας αλλά ήταν ήδη αργά, ενώ η δεύτερη πιο ελαφρά τραυματισμένη, ηλικίας περίπου 56 ετών, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αγρινίου, όπου εξακολουθεί να νοσηλεύεται για προληπτικούς λόγους.

Η αστυνομία ξεκίνησε έρευνες στην ευρύτερη περιοχή για την ανεύρεση του οδηγού του μοιραίου Ι.Χ, τον οποίο και τελικά εντόπισε λίγες ώρες αργότερα. Πρόκειται για έναν 19χρονο, κάτοικο της περιοχής, ο οποίος συνελήφθη και ομολόγησε την ευθύνη του, σύμφωνα με το agriniopress.gr.

Σήμερα ο 19χρονοςθα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Αγρινίου με δικογραφία σε βάρος του για ανθρωποκτονία από αμέλεια και παραβάσεις του ΚΟΚ, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Σταθμό Τροχαίας Αμφιλοχίας για να ενεργηθεί η έρευνα για τα αίτια και η σχετική πραγματογνωμοσύνη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα