Επικίνδυνος μανιακός πίσω από την δολοφονία του οδηγού ταξί. Τα στοιχεία της αστυνομίας

Έναν επικίνδυνο μανιακό και εμμονικό με οδηγούς ταξί αναζητά η αστυνομία μετά την εν ψυχρώ εκτέλεση οδηγού ταξί τα ξημερώματα της Τετάρτης (01.03.2017) στο Κεφαλάρι, στη συμβολή των οδών Κοκκιναρά και Χαριλάου Τρικούπη. Όπως αναφέρουν αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση, ο δράστης κυκλοφορεί οπλισμένος και σκορπά τον τρόμο στις πιάτσες των ταξί.

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο συμπέρασμα αυτό γιατί 20 μέρες πριν από τη δολοφονία του οδηγού ταξί στο Κεφαλάρι, ένας άλλος οδηγός είχε δεχτεί δολοφονική επίθεση αλλά από θαύμα γλίτωσε. Τραυματίστηκε όμως σοβαρά και παραμένει στο νοσοκομείο.

Ο συγκεκριμένος οδηγός είναι ένας νεαρός άνδρας που οδηγούσε το ταξί του πατέρα του τα Σαββατοκύριακα για να βγάζει το χαρτζιλίκι του. Όπως προκύπτει από τις αστυνομικές έρευνες, πριν από 20 μέρες πήρε κούρσα τον δράστη. Όταν τον ρώτησε που θέλει να τον πάει, εκείνος του απάντησε «εδώ πιο κάτω, θα σου πω εγώ».

Και όταν έφτασαν στην οδό Χαριάλου Τρικούπη (σημείο όπου έγινε και η δολοφονία της Τετάρτης), του ζήτησε να σταματήσει, έβγαλε το όπλο του και τον πυροβόλησε στο λαιμό! Κατά πάσα πιθανότητα, το όπλο που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση προ 20ημέρου είναι του ίδιου διαμετρήματος με εκείνο που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία του ταξιτζή τα ξημερώματα της Τετάρτης.

Όπως και στη δολοφονική επίθεση στον οδηγό ταξί την Τετάρτη έτσι και πριν από 20 μέρες, ο οδηγός που δέχτηκε την επίθεση δεν έπεσε θύμα ληστείας!

newsit

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα