Ιαβέρης για το τροχαίο: Έφταιξε η ανοησία για την τραγωδία στην Εθνική οδό

Τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η μοιραία Πόρσε έχασε τον έλεγχο προκαλώντας το απίστευτο τροχαίο δυστύχημα στο πάρκινγκ της εθνικής οδού, επιχείρησαν να αναλύσουν ο εκπαιδευτής ασφαλούς οδήγησης Τάσος Μαρκουίζος και ο εμπειρογνώμονας και εκπαιδευτής οδήγησης Γιώργος Καραμέρης, μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και στον Νίκο Χατζηνικολάου.

Ο γνωστός ως Ιαβέρης, Τάσος Μαρκουίζος, έκανε λόγο για γενοκτονία που συντελείτε όλα αυτά τα χρόνια στους δρόμους της χώρας με εκατοντάδες νεκρούς και χιλιάδες ανάπηρους που μένουν πίσω. Μάλιστα σημείωσε ότι έχουν πεθάνει άλλοι 1800 άνθρωποι από το τροχαίο του Παντελίδη μέχρι σήμερα, χωρίς να υπάρχει η ανάλογη ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης όπως συμβαίνει τώρα και όπως είχε γίνει τον θάνατο του γνωστού τραγουδιστή.

Ο εκπαιδευτής Γιώργος Καραμέρης, μιλώντας από το σημείο της τραγωδίας, εξέφρασε την εκτίμηση ότι η μοιραία Πόρσε έπεσε πάνω στο σταθμευμένο όχημα στο πάρκινγκ της εθνικής οδού με ταχύτητα 250χλμ ενώ πιθανότατα νωρίτερα είχε αναπτύξει ταχύτητα κοντά στα 300χλμ.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα