Σοκ από αδερφό του τραγικού πατέρα: Πήγα και τον πήρα από εκεί

Τι αποκάλυψε ο αδερφός του άτυχου πατέρα και συζύγου για τη φερόμενη εγκυμοσύνη της Αποστολίας; Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο Υπάτιος Πατμάνογλου, σύζυγος και πατέρας της 33χρονης Αποστολίας και του τριών ετών Παύλου, που βρήκαν τραγικό θάνατο, χθες το απόγευμα, στο τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στο 83ο χλμ της Εθνικής οδού Αθηνών – Λαμίας.

Ο αδερφός του Νίκος ήταν ο άνθρωπος που άκουσε από τα χείλη του Υπάτιου να του ψελλίζει πως η Αποστολία και ο μικρός Παύλος σκοτώθηκαν, όταν μια Πόρσε έπεσε πάνω στο αυτοκίνητό τους, που είχε σταθμεύσει σε πάρκινγκ.

Ο Νίκος Πατμάνογλου, έσπευσε, παρά το σοκ, στο σημείο του δυστυχήματος και πήρε τον αδερφό του.

«Είμαστε συγκλονισμένοι, είναι αδιανόητο αυτό που συνέβη στην οικογένεια του αδελφού μου, δεν το χωρά ανθρώπινος νους. Τους περιμέναμε να έρθουν στην Πτολεμαΐδα. Είχε πάρει άδεια.

Ο αδερφός μου θα καθόταν κάμποσες ημέρες. Πήγα και τον πήρα από εκεί γιατί δεν είχε τη δυνατότητα να κάνει τίποτα, είναι σε μεγαλο σοκ» είπε στο protothema.gr.

Την ίδια στιγμή φήμες που φθάνουν στα δημοσιογραφικά γραφεία, για την άτυχη Αποστολία συγκλονίζουν ακόμη περισσότερο. Ο πρόεδρος της κοινότητας Αντίγονο Φλωρίνης, κ. Γιώργος Κωνσταντινίδης ανέφερε πως η 33χρονη κοπέλα, που ήταν πάρα πολύ αγαπητή εκεί, στο χωριό του άνδρα της, ήταν έγκυος τεσσάρων μηνών στο δεύτερο παιδί της.

Η πληροφορία αυτή ωστόσο δεν επιβεβαιώνεται από τον αδερφό του άτυχου συζύγου και πατέρα, ο οποίος είπε στο protothema.gr «Δεν γνωρίζω κάτι τέτοιο, δεν μας είχε πει κάτι ο αδερφός μου.

Αν αυτό αποδειχθεί στην πορεία σίγουρα θα μας γονατίσει. Αλλά και δεν μπορώ να τον ρωτήσω κάτι τέτοιο τώρα αυτή τη στιγμή».

Πολλοί φίλοι της Αποστολίας στο Facebook στέλνουν τα δικά τους μηνύματα συμπαράστασης στην οικογένειά της, αλλά και στον σύζυγό της που μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα έχασε σύζυγο και παιδί.

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα