Τροχαίο στην Αθηνών-Λαμίας: Ταυτοποιήθηκε ο οδηγός της Porsche

Ταυτοποιήθηκε η σορός του οδηγού της Porsche που καρφώθηκε στο αυτοκίνητο της οικογένειας στην Θήβα επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας.

Το αυτοκίνητο γνώριζαν οι Αρχές από την πρώτη στιγμή, ότι ανήκε στον επιχειρηματία, ιδιοκτήτη της αλυσίδας καταστημάτων Jumbo. Όπως είχε ειπωθεί και χθες, είχαν εκφραστεί οι φόβοι ότι επρόκειτο για τον 23χρονο, μικρό γιο της οικογένειας, κάτι που επιβεβαιώθηκε. Σύμφωνα με πληροφορίες, εν γνώσει του επιχειρηματία ο νεαρός είχε πάρει το αυτοκίνητο.

Βίντεο-ντοκουμέντο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου κατέγραψε καρέ-καρέ την στιγμή που ο οδηγός της Porsche χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και κυριολεκτικά με εξωφρενική ταχύτητα και σαν πύραυλος καρφώνεται πάνω στο αυτοκίνητο της άτυχης οικογένειας.

Οι εικόνες σοκάρουν. Για τις Αρχές είναι φανερό ότι ο οδηγός έχει αναπτύξει κάτι παραπάνω από υπερβολική ταχύτητα και πως δευτερόλεπτα πριν την είσοδο του πάρκινγκ χάνει τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, εισέρχεται στο πάρκινγκ και καρφώνεται με δύναμη και σαν βολίδα στο σταθμευμένο Honda της οικογένειας.

Ο άτυχος οικογενειάρχης που πήγαινε ταξίδι με τη γυναίκα και το παιδί του σταμάτησε μόλις ένα λεπτό πριν την τραγωδία, επί της Εθνικής Οδού Αθηνών-Λαμίας στο ύψος του Ύπατου Θήβας, για να πάει στην τουαλέτα.

Βγήκε νόμιμα στην άκρη του δρόμου, στο ειδικό προσωρινό πάρκινγκ και πήγε στην τουαλέτα. Ξαφνικά και περίπου στις 4 το απόγευμα, ο 23χρονος γιος του γνωστού επιχειρηματία  εισήλθε εκτός ελέγχου στην προσωρινή λωρίδα στάθμευσης στο πάρκινγκ και καρφώθηκε με όλη του την φόρα πάνω στο αυτοκίνητο του άτυχου πατέρα.

Από την σφοδρότατη σύγκρουση αμέσως ξέσπασε φωτιά και στα δύο αυτοκίνητα. Ακούγοντας την έκρηξη ο 41χρονος, δύστυχος πατέρας, πετάχτηκε από την τουαλέτα, όπως έχει καταγράψει και το βίντεο ντοκουμέντο και είδε το φρικτό θέαμα να καίγονται αβοήθητοι η 33χρονη σύζυγός του και το μόλις 2,5 ετών αγοράκι τους και να μην μπορεί να κάνει κάτι για να τους βοηθήσει και να τους σώσει...

Με σπαρακτικές φωνές κάλεσε Αστυνομία και Πυροσβεστική όμως ήταν ήδη αργά για την αδικοχαμένη οικογένειά του. Κατά τον ίδιο τρόπο έχασε την ζωή του ο 23χρονος γιος της Porsche, ενώ ο 24χρονος φίλος και συνοδηγός του εκσφενδονίστηκε από το παρμπρίζ και βρέθηκε νεκρός αρκετά μέτρα παρακάτω...

Οι διαμελισμένες και απανθρακωμένες σοροί των θυμάτων μεταφέρθηκαν στο Γενικό Νοσοκομείο Θηβών ενώ την έρευνα και προανάκριση για να διαπιστωθούν τα αίτια αυτής της τραγωδίας, διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων Βοιωτίας.
news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα