Λεχαινά: Θρήνος για οδηγό, έπεσε σε κανάλι και τον καταπλάκωσε η μηχανή του

Άνθρωπος αγαπητός σε όλους, που έδινε τον καθημερινό του αγώνα για το μεροκάματο, μέσα από μια  παράγκα που διατηρούσε στην Αρετή δίπλα στην ΕΟ πουλώντας αγροτικά προϊόντα.

Ο Ιωακείμ Φωτόπουλος, γνωστός σε όλους ως Μάκης, κάτοικος εν ζωή Αγίων Θεοδώρων Λεχαινών, και πατέρας τεσσάρων ενήλικων παιδιών,  έκανε συχνά το δρομολόγιο, από το σπίτι του προς την Αρετή όπου διατηρούσε την παράγκα με ένα «παπάκι». Το χθεσινό δρομολόγιο ήταν και το τελευταίο του.

Ο 60χρονος, λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα,  ενώ κινείτο σε χωματόδρομο δίπλα σε αποστραγγιστικό κανάλι, για άγνωστο λόγο, έχασε τον έλεγχο και έπεσε με την μηχανή του μέσα. Η μηχανή τον πλάκωσε και ίσως αυτός να ήταν ένας ακόμη λόγος που δεν μπορούσε να σηκωθεί από το κανάλι που είχε περίπου μισό μέτρο νερό.

Εντοπίστηκε από διερχόμενους λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα. Άμεσα ειδοποιήθηκαν οι αστυνομικές αρχές οι οποίες απέκλεισαν το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας.

Σύμφωνα με πληροφορίες δεν αποκλείεται η πτώση να οφείλεται σε παθολογικά αίτια, αφού δεν φέρει εξωτερικά τραύματα.

Με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε νεκρός στο ΓΝ Αμαλιάδας, ενώ προανάκριση διενεργεί το ΑΤ Λεχαινών.

Η είδηση σόκαρε τόσο την μικρή κοινωνία της Αρετής όσο και αυτή των Αγίων Θεοδώρων.. Η «Πατρίς» και το Patrisnews, εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος.

 

 

 


patrisnews

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα