Θεσσαλονίκη: Πυροβόλησε γνωστό ποινικολόγο γιατί έχασε δίκη

Θύμα πυροβολισμού έπεσε λίγο μετά τις 2 το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη, γνωστός ποινικολόγος της συμπρωτεύουσας, μέσα στο γραφείο του στην οδό Βασιλέως Ηρακλείου, στο κέντρο της πόλης.

Σύμφωνα με την εκπομπή ΤΑΤΙΑΝΑ Live, πρόκειται για τον γνωστό δικηγόρο Άδωνι Κουλούφα, ο οποίος είχε αναλάβει την υπεράσπιση του δράστη για τον θάνατο της 37χρονης γυναίκας του Ανθής Λινάρδου τον Ιανουάριο 2016 στο Βελβεντό Κοζάνης.

Τον δικηγόρο πυροβόλησε ένας 76χρονος πελάτης του τρεις φορές με περίστροφο, τραυματίζοντάς τον στην κοιλιακή χώρα, το μηρό και το χέρι του.

Σύμφωνα με ρεπόρτερ της εκπομπής, ο δράστης προέβη σε αυτή την κίνηση έπειτα με δικαστική διαμάχη με συγγενικό του πρόσωπο για ένα ακίνητο, η οποία δεν είχε την έκβαση που ο 76χρονος επιθυμούσε.

Ο τραυματίας διεκομίσθημε ασθενοφόρο στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ, όπου υποβάλλεται σε εγχείρηση, ενώ ο δράστης παραδόθηκε στους αστυνομικούς και συνελήφθη.

Συνάδελφος του θύματος δήλωσε στην εκπομπή ότι κατά καιρούς ο δράστης είχε απειλήσει φραστικά τον δικηγόρο. «επειδή τα γραφεία μας είναι μεσοτυχία, του είχα ακούσει να του λεει: "Σου δίνω τελεσίγραφο, θα έχουμε άλλα"» είπε στην εκπομπή ο Σωτήρης Ραμνιοδόπουλος.

Σε βάρος του δράστη σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, παράνομη οπλοφορία και οπλοχρησία, με την οποία αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα ποινικής δίωξης.
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα