Συνεχίζεται το θριλερ με τον σκελετό. Τι λέει η μητέρα του Στίβεν Κουκ

Συγκλονισμένη η Κρήτη μετά τον εντοπισμό σκελετού σε πηγάδι στα Μάλια. Οι αρχές καλούνται τώρα να λύσουν το μυστήριο με τα πρώτα στοιχεία να "δείχνουν" τον εδώ και 12 χρόνια αγνούμενο Στιβεν Κουκ.

Το σημείο που βρέθηκαν τα οστά είναι πολύ κοντά στο σημείο που εξαφανίστηκε ο 20χρονος τότε Στίβεν, ενώ στο πηγάδι βρέθηκε επίσης και μια φωτογραφική μηχανή.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της ιατροδικαστή που πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο, το κρανίο που βρέθηκε δεν φέρει κάποια εμφανή κάκωση και με μια πρώτη εκτίμηση τα οστά φαίνεται πως ανήκουν σε νεαρό άνδρα.

Το έργο των αρχών δυσκολεύει η μεγάλη ποσότητα λάσπης που βρίσκεται μέσα στο πηγάδι, μέρος της οποίας περισυλλέχθηκε προκειμένου να γίνουν οι απαραίτητες εργαστηριακές αναλύσεις, σύμφωνα πάντα και με το πρωτόκολλο.

Η λάσπη είναι και ο λόγος που δεν βρέθηκαν όλα τα οστά του σκελετού, και γι' αυτό οι αρχές θα πραγματοποιήσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες και δεύτερη αυτοψία στο σημείο το οποίο έχει αποκλειστεί.

Σοκαρισμένη από την είδηση δήλωσε και η μητέρα του Στίβεν, Πατ Κουκ, η οποία μίλησε στη βρετανική εφημερίδα "The Sun".

""Μας έχουν πει ότι βρέθηκε ένας σκελετός - Δεν ξέρουμε τι να σκεφτούμε. Ήταν ένα σοκ αυτό το τηλεφώνημα μετά από όλο αυτό το διάστημα, αναστάτωσε όλη την οικογένεια. Αλλά δεν είναι η πρώτη φορά που κάτι τέτοιο έχει συμβεί. Περιμένουμε να μάθουμε περισσότερα από τις ελληνικές αρχές."

Απαντήσεις στο θρίλερ αναμένεται να δώσουν οι εξειδικευμένες εξετάσεις που θα γίνουν τόσο στα οστά όσο και στα υπόλοιπα ευρήματα.

flashnews

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα