Κηφισιά: Μαθήτρια είχε αυτοκτονήσει από το ίδιο μπαλκόνι που έπεσε ο 6χρονος

Μια τραγική ιστορία ήρθε στο φως μετά την πτώση του 6χρονου αγοριού από το μπαλκόνι στην Κηφισιά. Από το ίδιο μπαλκόνι είχε αυτοκτονήσει και μια 18χρονη μαθήτρια.

Συγκεκριμένα, τον Ιούνιο του 1997, μία 18χρονη από την Νίκαια όταν έμαθε από έναν συμμαθητή της ότι «κόπηκε» σε δύο μαθήματα στις Πανελλήνιες, πήρε ένα σακβουαγιάζ και αποχώρησε από το σπίτι της.

Μετά από μερικές ώρες έφτασε στην οδό Ζηρίνη 23 στην Κηφισιά, χτύπησε το κουδούνι του άγνωστου διαμερίσματος του 4ου ορόφου και ζήτησε από τον τότε ένοικό του να την αφήσει να μπει προκειμένου να πλύνει τα ματωμένα χέρια της.

Ο 70χρονος ανυποψίαστος της επέτρεψε να εισέλθει στο διαμέρισμά του ωστόσο η νεαρή κοπέλα δεν επισκέφθηκε το μπάνιο, αλλά από μια ανοικτή πόρτα βγήκε στο μπαλκόνι και πήδηξε στο κενό. Αμέσως οι ένοικοι της πολυκατοικίας ειδοποίησαν τις Αρχές και η κοπέλα μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο ΚΑΤ, εισήχθη στο χειρουργείο και στις 15:00, την ίδια μέρα υπέκυψε στα τραύματά της. Το τραγικό της όλης ιστορίας είναι ότι το μπαλκόνι από το οποίο έκανε την μοιραία βουτιά θανάτου τότε η 18χρονη, είναι το ίδιο με αυτό που έπεσε το Σάββατο ο 6χρονος.

topontiki

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα