Πατήσια: Πως έφτασαν στο δολοφόνο 4 χρόνια μετά. Ο σύντροφος της ήταν ο φονιάς

Η δικαίωση ήρθε τέσσερα χρόνια μετά, για την οικογένεια μιας 36χρονης γυναίκας, η οποία στις 28 Ιουνίου του 2013 βρήκε τραγικό θάνατο από τον ίδιο της τον σύντροφο!

Ο 34χρονος Αιγύπτιος διατηρούσε δεσμό με την άτυχη Γεωργιανή, μετά τον χωρισμό της από τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι συζούσε στα Πατήσια, όμως για άγνωστο μέχρι στιγμής λόγο, ο 34χρονος την στραγγάλισε με καλώδιο, με αποτέλεσμα  το θύμα να πεθάνει από ασφυξία.

Οι αστυνομικοί είχαν βρει το άψυχο κορμί της, στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της. Η 36χρονη φορούσε μόνο το νυχτικό της και όχι εσώρουχο.

Από τον χώρο του εγκλήματος, έλειπαν επίσης χρήματα, αλλά και η τηλεόραση που είχε αγοράσει η Γεωργιανή λίγο πριν δολοφονηθεί.

Ανάμεσα στα ευρήματα ήταν επίσης τρία αποτσίγαρα, ένα πιάτο με υπολείμματα φαγητού και έξω από την πόρτα του διαμερίσματος, μια πετσέτα. Επίσης, στη θέση όπου ήταν η τηλεόραση, υπήρχε μόνο ένα καλώδιο.

Αυτά τα ευρήματα ήταν που οδήγησαν τους αστυνομικούς στην εξιχνίαση του εγκλήματος. Σε ένα από τα αποτσίγαρα, στην πετσέτα, στο καλώδιο αλλά και στα αποφάγια βρέθηκαν αποτυπώματα και DNA του 34χρονου. Η αστυνομία πιστεύει πως ίσως το καλώδιο που βρέθηκε στο σπίτι είναι αυτό με το οποίο στραγγαλίστηκε η γυναίκα.

Αν και ο 34χρονος Αιγύπτιος είχε βρεθεί στο στόχαστρο της Αστυνομίας από την πρώτη στιγμή καθώς είχε πέσει σε πολλές αντιφάσεις, ο ίδιος όμως είχε αρνηθεί οποιαδήποτε ανάμειξη.

Η αστυνομία ωστόσο τον είχε βάλει ήδη στη λίστα των ενόχων, αλλά πριν προλάβει να «δέσει» τα στοιχεία που τον ενοχοποιούσαν, εκείνος έγινε καπνός.

Για κακή του τύχη όμως, είχε δώσει αποτυπώματα και γενετικό υλικό, το οποίο ταυτοποιήθηκε με αυτό σε ένα από τα αποτσίγαρα, στην πετσέτα, στο καλώδιο και στο φαγητό. Πριν μερικές μέρες, έφτασε στην αστυνομία η πληροφορία πως ο 34χρονος βρισκόταν σε καφετέρια στην πλατεία Αττικής.

Έτσι κατάφεραν οι άνδρες του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και έφτασαν στη σύλληψή του, τις πρωινές ώρες της 9ης Φεβρουαρίου, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία.

Ο συλληφθείς, που εξακολουθεί να αρνείται οποιαδήποτε σχέση με τη δολοφονία της 36χρονης, οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα