Ρέθυμνο: Φυλάκιση 10 ετών στον 69χρονο που ασέλγησε σε βάρος 4χρονης

Ποινή κάθειρξης 10 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο του Ρεθύμνου στον 69χρονο άνδρα για την ασέλγεια σε βάρος της ανήλικης γειτόνισσάς του πριν από μία δεκαετία σε περιοχή του δήμου Πλατανιά.

Η απόφαση του δικαστηρίου ήταν ομόφωνη και μάλιστα η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη, γεγονός που σημαίνει ότι ο 69χρονος σήμερα άνδρας οδηγήθηκε στη φυλακή. Νωρίτερα, και η εισαγγελέας είχε προτείνει την ενοχή του ενώ δεν του αναγνωρίστηκε κανένα απολύτως ελαφρυντικό.

Υπενθυμίζεται πως ο 69χρονος πρωτόδικα είχε καταδικαστεί τον Μάρτιο του 2015 σε ποινή κάθειρξης 10 ετών από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων, ωστόσο είχε ασκήσει έφεση και είχε κριθεί αναγκαία η εκ νέου εκδίκαση της υπόθεσης. Η δεύτερη ακροαματική διαδικασία είχε ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του 2016.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο 69χρονος – πριν από δέκα χρόνια – διέμενε δίπλα στο σπίτι της οικογένειας της 4χρονης, με αποτέλεσμα αρκετές φορές το μικρό κορίτσι να πηγαίνει στο σπίτι του.

Μάλιστα ο ηλικιωμένος είχε δείξει τις αρρωστημένες προθέσεις του και στις μεγαλύτερες αδερφές του 14χρονου σήμερα θύματός του.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα