Λάρισα: Τίμησαν την γιαγιά που γέννησε το εγγόνι της!

Η συγκινητική εκδήλωση στον Αμπελώνα Λάρισας για την 67χρονη παρένθετη μητέρα, που έφερε στον κόσμο το εγγονάκι της.

Πέντε μέρες πριν από τα Χριστούγεννα του 2016 έκανε τοΣτο μαιευτήριο  με την κόρη της πολυτιμότερο «δώρο» στην κόρη της η 67χρονη Αναστασία Οντου από τον Αμπελώνα Λάρισας φέρνοντας στον κόσμο το παιδί της! Η μεγαλύτερη σε ηλικία παρένθετη μητέρα τιμήθηκε για την απόφασή της να γεννήσει το εγγόνι της σε ειδική εκδήλωση από τους κατοίκους του Αμπελώνα!

Σήμερα η κυρία Αναστασία έχει επιστρέψει στο σπίτι της και συνεχίζει κανονικά τη ζωή της. Παρά το γεγονός ότι αυτό που έκανε έγινε γνωστό ακόμα και στο εξωτερικό προκαλώντας τον θαυμασμό, η 67χρονη αναφέρει ότι ήταν αυτονόητο ότι θα βοηθούσε να γίνει μητέρα η 43χρονη κόρη της, η οποία αδυνατούσε να μείνει έγκυος και να γεννήσει, λόγω σοβαρού προβλήματος υγείας.

«Ακόμα αναρωτιέμαι τι έκανα και όλοι αντιδρούν έτσι. Είναι η αγάπη της μάνας, ήθελα να προσφέρω στο παιδί μου» λέει προσθέτοντας ότι φοβόταν αν θα τα κατάφερνε και αποκαλύπτει: «Πάντως, στο χωριό υπήρξαν και ορισμένοι οι οποίοι δεν είδαν με καλό μάτι αυτό που έκανα. Μου ανέφεραν τους προβληματισμούς τους λέγοντάς μου ότι δεν θα ήταν κάτι εύκολο με δεδομένη την ηλικία μου και διάφορα άλλα, αλλά εγώ είχα πάρει την απόφασή μου».

Στο μεταξύ, το κοριτσάκι που ήρθε στον κόσμο στις 20 Δεκεμβρίου 2016 παραμένει σε θερμοκοιτίδα στο μαιευτήριο της Αττικής (όπου βρίσκονται και οι γονείς του), κι αυτό γιατί αμέσως μόλις συμπλήρωσε την 31η εβδομάδα κύησης διαπιστώθηκε προεκλαμψία.

Οι γιατροί αποφάσισαν να προχωρήσουν σε καισαρική τομή και μπήκε στη Μονάδα Νεογνών της Μαιευτικής Γυναικολογικής Κλινικής αμέσως μόλις γεννήθηκε, καθώς είχε βάρος ένα κιλό και 20 γραμμάρια.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα