Παραδόθηκε η μητέρα που εγκατέλειψε τα παιδιά της στο Καραμανδάνειο

Παραδόθηκε το βράδυ της Παρασκευής η 20χρονη Αλβανίδα-Ρομά και μητέρα των τριών ανήλικων κοριτσιών που εγκατέλειψε στο δρόμο, κοντά στο «Καραμανδάνειο» Νοσοκομείο Πατρών.


Η 20χρονη που παρέλαβε τα παιδιά της από την μητέρα της, πλην του αγοριού που είχε μείνει με τον πατέρα του στα Λεχαινά Ηλείας, τα παράτησε στον δρόμο και έφυγε με τον νέο σύντροφό της, επίσης Ρομά σε καταυλισμό στον Ασπρόπυργο Αττικής.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Πατρών κατάφεραν να την πείσουν να προσέλθει στις Αρχές, όπου τελικά συνελήφθη για τον νόμο περί αλλοδαπών όπως και ο 27χρονος πατέρας των παιδιών, καθώς το αυτόφωρο για την έκθεση ανηλίκων σε κίνδυνο είχε παρέλθει.

Η ίδια ισχυρίστηκε ότι με τον σύζυγό της δεν τα πήγαινε καλά, είχαν οικονομικά προβλήματα και αδυνατούσαν να μεγαλώσουν τα 4 παιδιά τους και πλέον είχε ερωτευτεί έναν άλλον άντρα…

Αυτές βεβαίως είναι εξηγήσεις που θα κληθεί να της δώσει ενώπιον του Εισαγγελέα και του Ανακριτή, κατά την τακτική διαδικασία, ενώ λόγω και των ανηλίκων που έχουν αποκτήσει, δεν θα ασκηθεί σε βάρος τους το μέτρο της διοικητικής απέλασης.

Πλέον, η συνέχεια θα δοθεί επί των δικαστηρίων, ενώ η εισαγγελία θα αποφασίσει και τι πρόκειται να συμβεί με το μέλλον των παιδιών.

news247

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα