Κρήτη: Οι λόγοι της απόπειρας αυτοκτονίας της 48χρονης μητέρας

Η οικονομική κρίση η οποία επηρέασε σε μεγάλο βαθμό τις επαγγελματικές της δραστηριότητες, λένε από την τοπική ΕΛ.ΑΣ, ότι ήταν ο λόγος που οδήγησαν την 48χρονη γυναίκα από την Ιεράπερα να προσπαθήσει να δώσει τέλος στη ζωή της την Πέμπτη.

Σύμφωνα με το ekriti, η 48χρονη Ιεραπετρίτισσα και ο σύζυγός της ασχολούνταν επαγγελματικά με τα θερμοκήπια. Τον τελευταίο καιρό όμως, τα οικονομικά δεν πήγαιναν καλά με αποτέλεσμα να επηρεαστεί η ψυχολογία της και να προβεί, ευτυχώς χωρίς επιτυχία, στο απονενοημένο διάβημα.

Για καλή της τύχη, την εντόπισε άμεσα ο σύζυγός της ο οποίος ήταν αυτός που τη μετέφερε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, η παρ' ολίγον αυτόχειρας βρέθηκε μέσα σε ένα παλιό αυτοκίνητο που κατείχε η οικογένεια και δίπλα της το φάρμακο το οποίο κατανάλωσε.

Να σημειωθεί ότι οι Αρχές δεν έχουν βρει κάποιο σημείωμα στο οποίο να εξηγεί τους λόγους που την οδήγησαν στην πράξη αυτή ωστόσο οι Αρχές με καταθέσεις που έχουν πάρει από το στενό οικογενειακό της περιβάλλον, καταλήγουν σε συμπεράσματα πως οι λόγοι ήταν οικονομικής φύσεως.

Η 48χρονη μητέρα τεσσάρων παιδιών και πρόσφατα γιαγιά, δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στη Μονάδα Εντατικής Θερπαπείας του Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου. Ευχές όλων είναι να βγει νικήτρια από την περιπέτεια αυτή και να συνεχίσει να εργάζεται με τον ζήλο που πάντα έδειχνε πάνω στη δουλειά της. Η ΕΛ.ΑΣ ενημερώθηκε σήμερα για το περιστατικό και ξεκίνησε αμέσως τις έρευνες.

 

ekriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα