Δράμα: Έδεσε τον σκύλο του στο χωράφι με -12 βαθμούς Κελσίου και τον βρήκαν παγωμένο

Οι πολικές θερμοκρασίες που επικρατούν τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα ταλαιπωρούν και τους τετράποδους φίλους μας. Πολλά σκυλάκια βρίσκονται εκτεθειμένα στο κρύο αλλά και στην ανθρώπινη σκληράδα!

Σύμφωνα με τα zoosos.gr ένας σκύλος βρέθηκε κυριολεκτικά παγωμένος στην πόλη της Δράμας, με φωτογραφίες που πραγματικά σοκάρουν.

Tο σώμα ενός αλυσοδεμένου σκύλου, κοκαλωμένο από το κρύο, σε όρθια στάση ανακάλυψε τυχαία ένας πολίτης σε ένα οικόπεδο λίγο έξω από το κέντρο της Δράμας. Αφού ο πολίτης ενημέρωσε την Αστυνομία και ρώτησαν γείτονες για το σε ποιον ανήκει το χωράφι κατάφεραν να εντοπιστεί ο δράστης και να συλληφθεί άμεσα.

Ο άνδρας –σύμφωνα με το zoosos- συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Δράμας. Είχε τον σκύλο του δεμένο σ’ ένα περιφραγμένο χωράφι στην περιοχή του Αγίου Τρύφωνα Δράμας εκτεθειμένο στις ακραίες καιρικές συνθήκες, καθώς η θερμοκρασία το βράδυ φτάνει τους -12 βαθμούς Κελσίου, με αποτέλεσμα το ζώο στην κυριολεξία να παγώσει και να πεθάνει από το δριμύ ψύχος.

Το πτώμα του άτυχου ζώου μεταφέρθηκε για νεκροψία, ωστόσο, σύμφωνα με τον κτηνίατρο της Περιφέρειας θα χρειαστεί να περάσουν δύο μέρες μέχρι να ξεπαγώσει και να μπορέσει να γίνει η εξέταση του. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο πολίτης που εντόπισε τον σκύλο ανέφερε ότι ο ασυνείδητος ιδιοκτήτης του κτήματος είχε στο χώρο και κότες τις οποίες κρατούσε περιφραγμένες με συρματόπλεγμα χωρίς κανένα σκέπαστρο ή προστασία από τις καιρικές συνθήκες. Για την υπόθεση αναμένεται ο εισαγγελέας να αποφασίσει το πότε θα εκδικαστεί.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα