Άντρας απειλούσε να αυτοκτονήσει από το Galaxy του Hilton

Ένας άνδρας λίγο μετά τα 40 πέρασε ίσως τις πιο δύσκολες ώρες της Πρωτοχρονιάς αφού κάτι άγνωστο ακόμα τον ώθησε να απειλεί να πέσει από τον 13 όροφο του ξενοδοχείου Hilton, δηλαδή από εκεί που βρίσκεται το Bar Galaxy.

Ήταν απόγευμα της Δευτέρας  01/01/2017 όταν ειδοποιήθηκαν οι αρχές ότι ένας άνδρας απειλούσε να πέσει στο κενό από το πιο ψηλό σημείο του ξενοδοχείου Hilton το μπαρ Galaxy. Ο άνδρας, δήλωνε πρώην στέλεχος φαρμακευτικής εταιρείας που έχει βρεθεί στο επίκεντρο έρευνας από την ελληνική δικαιοσύνη και μονολογούσε: «Δεν θα τα φορτώσουν σε μένα όλα τα κακά της εταιρείας. Δεν θα με πάρουν στο λαιμό τους».

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr το όνομα του συγκεκριμένου άνδρα ήταν τελευταίο στον κατάλογο των εγγράφων που έδωσε δικηγορικό γραφείο στην αμερικανική δικαιοσύνη όσον αφορά την διερεύνηση σκανδάλου. Οι δυο υπάλληλοι που είναι πρώτοι στην λίστα έχουν ήδη καταθέσει στις αμερικανικές αρχές.

Στο σημείο έφτασε ειδικός διαπραγματευτής της αστυνομίας ο οποίος κατάφερε να τον μεταπείσει και έτσι ο άνδρας - ο οποίος σύμφωνα με τους αστυνομικούς είχε καταναλωσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ - δεν έπεσε στο κενό.

Η διοίκηση του ξενοδοχείου δεν θέλησε να δώσει συνέχεια στο θέμα και δεν κατέθεσε μήνυση εναντίον του 44χρονου άνδρα.

 

newsit

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ