Πέφτουν οι άνεμοι, λύνουν κάβους τα πλοία

Λύνουν κάβους τα πλοία στην Κρήτη μετά την άρση του απαγορευτικού απόπλου που ίσχυε από χθες λόγω της κακοκαιρίας και των θυελλωδών ανέμων στα πελάγη.

Από τη Σούδα το πλοίο της ΑΝΕΚ θα αποπλεύσει στις 15.00 το μεσημέρι για Πειραιά ενώ την ίδια ώρα θα φύγει το πλοίο και από Πειραιά για Σούδα.

Δυο δρομολόγια από κάθε ναυτιλιακή εταιρεία προκειται να εκτελεστούν από Ηράκλειο προς Πειραιά, το ένα το μεσημέρι και το άλλο το βράδυ.

Πλοίο των Μινωικών Γραμμών θα αποπλεύσει στις 15.00 το μεσημέρι από Ηράκλειο προς Πειραιά και την ίδια ώρα από Πειραιά προς Ηράκλειο. Το πλοίο αναμένεται να φτάσει στο λιμάνι του Ηρακλείου περίπου στις 21.30, θα γίνει αμέσως η αποβίβαση και εκφόρτωση και η εκ νέου επιβίβαση και φόρτωση προκειμένου να αποπλεύσει άμεσα το βράδυ, σύμφωνα με το flashnews.gr.

Το πλοίο της ΑΝΕΚ θα αποπλεύσει το μεσημέρι στις 15.00 από Ηράκλειο προς Πειραιά και την ίδια ώρα από Πειραιά προς Ηράκλειο. Το βραδυνό δρομολόγιο της ΑΝΕΚ θα εκτελεστεί από Ηράκλειο προς Πειραιά στις 2.00 μετά τα μεσάνυχτα και από Πειραιά προς Ηράκλειο στις 00.00 τα μεσάνυχτα

Στο λιμάνι της Ρόδου παραμένει δεμένο το Βιτσέντζος Κορνάρος  λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Εφόσον βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες το πλοίο θα επανέλθει στο εγκεκριμένο πρόγραμμα δρομολογίων του από τη Δευτέρα 02/01/2017:

Αναχώρηση από λιμένα Ρόδου 05:25 προς Χάλκη – Διαφάνι – Κάρπαθο – Κάσο – Σητεία – Ηράκλειο – Ανάφη – Θήρα – Μήλο – Πειραιά.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα