Ξύλο έπεσε σε νοσοκομείο της Κρήτης

Επεισόδιο κατά τη διάρκεια του οποίου ένας νοσηλευτής δέχθηκε χτυπήματα, σημειώθηκε το βράδυ της 26ης Δεκεμβρίου στο Νοσοκομείο του Αγίου Νικολάου. Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλονται, ο πατέρας ενός ενήλικα ασθενούς με προβλήματα υγείας, δεν ήθελε ο γιος του να νοσηλευτεί στην Παθολογική Κλινική καθώς εκεί έκρινε ότι υπάρχουν πολλά μικρόβια, και ήθελε να μεταφερθεί σε άλλη.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο των Εργαζομένων του Νοσοκομείο κ. Γιώργο Μανουσάκη που μίλησε στο Ράδιο Κρήτη και το ekriti.gr ο γονέας χτύπησε δύο φορές τον νοσηλευτή όταν εκείνος του απάντησε πως κάτι τέτοιο δεν γίνεται αν δεν το εγκρίνει ο αρμόδιος Διευθυντής.

Στην απάντηση, ο πατέρας του ασθενή εκνευρίστηκε και όπως φαίνεται έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα, σύμφωνα πάντα με τα όσα καταγγέλλονται, να χειροδικίσει εις βάρος του. Σύμφωνα με τον κ. Μανουσάκη ενημερώθηκε και η Αστυνομία.

Στο τηλεφωνικό κέντρο ο ένας και μοναδικός σεκιούριτι

Όπως περιγράφει στο ekriti.gr ο κ. Μανουσάκης, η φύλαξη εντός του νοσοκομείο είναι ελλιπής κι αυτό καταδεικνύεται και από το συγκεκριμένο περιστατικό. Ζητάμε ενίσχυση στην υπηρεσία ασφάλειας τουλάχιστον κατά ένα άτομο, λέει ο κ. Μανουσάκης και συμπληρώνει πως ο μοναδικός υπάλληλος ασφαλείας που υπάρχει στο νοσοκομείο, απασχολείται στο τηλεφωνικό κέντρο.

 

ekriti

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα