Κοζάνη: Η αλήθεια στην εξαφάνιση του 7χρονου

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε νωρίς το μεσημέρι της Παρασκευής 23 Δεκεμβρίου, στην κεντρική πλατεία Κοζάνης έπειτα από εξαφάνιση 7χρονου παιδιού.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ο 7χρονος συνοδευόταν από τη μεγαλύτερη αδερφή του, όπου ξέφυγε της προσοχής της και εξαφανίστηκε με αποτέλεσμα, να υπάρξει μία έντονη αναστάτωση και ανησυχία.

Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αστυνομικών Αρχών, αλλά και της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης, για την ανεύρεση του 7χρονου παιδιού, ενώ σύμφωνα με τις πληροφορίες του KOZANILIFE.GR, ενημερώθηκαν άμεσα και τα καταστήματα γύρω από το κέντρο για την εξαφάνιση του 7χρονου αγοριού.

Την ώρα της εξαφάνισης η κεντρική πλατεία της Κοζάνης, ήταν κατάμεστη από κόσμο λόγω των εορταστικών εκδηλώσεων, με αποτέλεσμα όλος ο κόσμος που βρισκόταν εκεί να αναζητά τον μικρό 7χρονο.

Αίσιο τέλος έλαβε η περιπέτεια του 7χρονου δυο ώρες αργότερα, όταν όταν ο ίδιος επικοινώνησε και ενημέρωσε ότι βρισκόταν σε φιλικό-συγγενικό σπίτι και απέδρασε προκειμένου να κάνει ένα μικρό «καψόνι» στην αδερφή του με την οποία προηγουμένως είχε διαπληκτιστεί.

 

 

kozanilife

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα