Τα φρικιαστικά εγκλήματα των Σατανιστών της Παλλήνης

Μια ημέρα μετά την αποφυλάκιση του αρχισατανιστή της Παλλήνης, Ασημάκη Κατσούλα γυρίζουμε το χρόνο πίσω στα φρικιαστικά εγκλήματα που διέπραξε η ομάδα των σατανιστών της Παλλήνης.

Ο «μαύρος άγγελος» (Ασημάκης Κατσούλας), μαζί με τον Μάνο Δημητροκάλη και την Δήμητρα Μαργέτη, συγκλόνισαν το Πανελλήνιο με την δράση τους, οδηγώντας στον θάνατο την 14χρονη τότε Δώρα Συροπούλου, και την 28χρονη μάνα δυο παιδιών, Γαρουφαλιά Γιούργα.

Οι δυο γυναίκες αφού βασανίστηκαν και βιάστηκαν, δολοφονήθηκαν με βίαιο τρόπο και προσφέρθηκαν ως θυσία στο Σατανά από την ομάδα των «σατανιστών της Παλλήνης».

Μάλιστα κατά την διάρκεια της πολύκροτης δίκης, η έδρα απαγόρεψε την μαγνητοφώνηση και μαγνητοσκόπηση της, λόγω των ανατριχιαστικών λεπτομερειών.

Εικοσιπέντε χρόνια μετά, με την αποφυλάκιση του Ασημάκη Κατσούλα που θεωρούνταν ο «εγκέφαλος» της ομάδας των σατανιστών, η συγκλονιστική υπόθεση «ξαναζωντανεύει».

Το πρώτο θύμα, η 14χρονη Δώρα Συροπούλου - Την έγδυσαν την σταγγάλισσαν, τη βίασαν και την έκαψαν

Σύμφωνα με πληροφορίες του crimestories, τον Αύγουστο του 1992 η 14χρονη Δώρα Συροπούλου χάνει τη ζωή της στην περιοχή Σέσι Κορωπίου. Στην ερημική τοποθεσία την έχουν μεταφέρει ο Ασημάκης Κατσούλας, ο Μάνος Δημητροκάλης και η Δήμητρα Μαργέτη. Η περιγραφή για όσα της έκαναν συγκλονίζει. Της φόρεσαν χειροπέδες, την έγδυσαν και την έβαλαν να γονατίσει γυμνή κρατώντας ένα κερί ως θυσία στο σατανά. Αργότερα τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι και όταν είδαν ότι δεν πέθανε την στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο πτώμα της. Αφού τελείωσαν την απάνθρωπη πράξη τους έβαλαν φωτιά στο πτώμα.

Το δεύτερο θύμα, η 28χρονη Γαρουφαλιά Γιούργα - την βίασαν και της πολτοποίησαν το κεφάλι με μια πέτρα

Ένα χρόνο αργότερα το 1993 βρίσκουν το επόμενο θύμα τους.Πρόκειται για την ξενοδοχειακή υπάλληλο Γαρουφαλιά Γιούργα 28 ετών μητέρα δυο παιδιών

Την ώρα που πήγαινε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά, οι δυο άντρες υποδυόμενοι τους αστυνομικούς την έβαλαν στο αυτοκίνητό τους. Την μετέφεραν και αυτή σε ερημική τοποθεσία στο Κορωπί. Την έγδυσαν τη βίασαν και μετά σύμφωνα πάντα με τις καταθέσεις της πολτοποίησαν με πέτρα το κεφάλι!

Το προφίλ των τριών σατανιστών:

Ο Ασημάκης Κατσούλας

Γεννημένος στις 27/5/72 είναι γόνος μέσης αστικής οικογένειας. Διέμενε έως τη σύλληψή του στην περιοχήτης Κάντζας. Σύμφωνα με τους εμπειρογνώμονες, από το 1989 και μετά, όταν και είχε συμπληρώσει το 17ο έτος της ηλικίας του, διέθετε ήδη ανεπτυγμένες νοητικές ικανότητες, επιβλητική εμφάνιση, ενώ διακατεχόταν από ανησυχία πνεύματος.Ήταν ιδιαίτερα πειστικός ομιλητής στις συζητήσεις μεταξύ των συνομηλίκων του.Ανάμεσα στα μουσικά του ακούσματα περιλαμβάνονταν ήχοι της heavy metal μουσικής, οι οποίοι φαίνεται να του ενεργοποίησαν -σύμφωνα με τους ειδικούς- το ενδιαφέρον για βιβλία αποκρυφιστικού περιεχομένου.Οι γονείς του τον χαρακτήρισαν στις καταθέσεις ως ήσυχο παιδί, το οποίο έμενε αρκετά συχνά μέσα για να διαβάσει και δεν ξόδευε σχεδόν ποτέ του χρήματα.Ωστόσο όπως οι ίδιοι επισημαίνουν, από τα 18 του χρόνια ο χαρακτήρας του άρχισε να αλλάζει και αναλωνόταν συχνά σε ακραίες συμπεριφορές, γεγονός που οι γονείς του απέδωσαν σε εφηβικές ανησυχίες.Σιγά-σιγά ο Κατσούλας και κυρίως μετά το 1990 άρχισε να χάνει την επαφή με την οικογένειά του, ώσπου αποξενώθηκε ολοκληρωτικά και οι πράξεις του παρέμεναν σε αυτούς άγνωστες έως και τη σύλληψή του το 1993.Θεωρείται ο «εγκέφαλος» της τριάδος των σατανιστών, με τους συγκατηγορούμενούςτου να τον σκιαγραφούν σαν μια αυταρχική προσωπικότητα που μπορούσε να παίρνει αυτό που θέλει και να ελέγχει τη βούλησή τους.

Ο Μάνος Δημητροκάλης

Εκπροσωπούσε τέλεια το προφίλ του ιδανικού εφήβου. Χαρακτηρίστηκε από συμμαθητές και φίλους σαν ένα χαμηλών τόνων παιδί. Πολύ καλός μαθητής,συνεσταλμένος και ευγενικός άνθρωπος. Προέρχεται από αστική οικογένεια,γεννημένος στις 9/4/74 στην Αθήνα. Κάτοικος Παλλήνης, χωρίς να γνωρίζει τονΚατσούλα πριν ο ίδιος μυηθεί στο σατανισμό. Επιβεβαιωμένες πληροφορίες θέλουν τον Δημητροκάλη να διατηρούσε σχέση δύο χρόνων με τη Δήμητρα Μαργέτη, πριν αυτή τον εγκαταλείψει για χάρη του Κατσούλα.

 

Η Δήμητρα Μαργέτη

Καταγόταν από μεσοαστική οικογένεια, ενώ διέμενε και αυτή στην Παλλήνη. Διέθετε χαμηλό επίπεδο μόρφωσης, ενώ παρά το νεάρο της ηλικίας της, ήταν αρκετά περιζήτητη μεταξύ των συνομιλήκων της, εξαιτίας της εξωτερικής της εμφάνισης. Γεννημένη το 1977 γνωριζόταν από πολύ μικρή ηλικία με τον Κατσούλα.

Την 1η Ιουλίου 1995 το δικαστήριο καταδίκασε τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών, τον Μάνο Δημητροκάλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών και την Δήμητρα Μαργέτη σε κάθειρξη 17 ετών και τεσσάρων μηνών για απλή συνέργεια σε κάθε μία από τις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου.

Τον Μάρτιο 2014  αποφυλακίστηκε ο Δημητροκάλης, η Μαργέτη αποφυλακίστηκε στις 23 Νοεμβρίου του 2001 και χθες αποφυλακίστηκε ο Κατσούλας.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα