Ασημάκης Κατσούλας: Αποφυλακίστηκε ο αρχηγός των σατανιστών της Παλλήνης

Αποφυλακίστηκε μετά από 21 χρόνια ο αρχισατανιστής της Παλλήνης, Ασημάκης Κατσούλας, ο οποίος πλέον είναι 44 ετών.

Ο Κατσούλας, ο οποίος κρατείτο στις φυλακές Αγιάς Χανίων, είχε κάνει όλα αυτά τα χρόνια πάνω από δέκα αιτήσεις αποφυλάκισης, που είχαν όλες απορριφθεί.

Προς το παρόν, όπως γράφει η τοπική ιστοσελίδα flashnews.gr, δεν έχουν γίνει γνωστοί οι όροι της αποφυλάκισής του.

Το χρονικό της υπόθεσης που σόκαρε την Ελλάδα

Ήταν τον Δεκέμβριο του 1993 όταν αποκαλύφθηκε η δράση της συμμορίας των σατανιστών της Παλλήνης.

Η αστυνομία συνέλαβε τρεις νέους, τον Ασημάκη Κατσούλα, τον Μάνο Δημητροκάλη και τη Δήμητρα Μαργέτη, οι οποίοι σύμφωνα με τα στοιχεία, ήταν υπεύθυνοι για δύο δολοφονίες.

Η τριμελής ομάδα είχε μυηθεί στον σατανισμό και έκανε τελετές μαγείας οι οποίες κατέληξαν στους φόνους. Όπως αποκαλύφθηκε, οι δύο νεαροί ήταν παιδικοί φίλοι, ενώ η κοπέλα γνώριζε από μικρή τον Κατσούλα. Όλοι έμεναν στην Παλλήνη.

Από την πρώτη στιγμή, ο Δημητροκάλης και η Μαργέτη υπέδειξαν ως αρχηγό της ομάδας τον Κατσούλα, ισχυριζόμενοι μάλιστα ότι τους απειλούσε και ασκούσε πάνω τους μια σατανική επιρροή.

Η Μαργέτη δήλωσε στους δημοσιογράφους: «Μας είχαν απειλήσει πως ότι κι αν πούμε θα μας σκοτώνανε μετά. Εσείς και ο κόσμος μπορεί να καταλάβει ότι εμείς πιεζόμασταν ψυχολογικά, δύο χρόνια;»

Ο Δημητροκάλης, όπως υποστήριξε, αφού ομολόγησε τις πράξεις του, προσπάθησε να «σώσει» κάποιους νέους από τον Κατσούλα: «Ομολόγησα μόνος μου και έδωσα και άλλα παιδιά που ήταν μιλημένα, να μην ξανάρθουν σε επαφή με αυτόν τον τύπο. Εξυπηρετούσε τις ανωμαλίες του».

Ο ίδιος ο Κατσούλας αρνήθηκε ότι ήταν αρχηγός λέγοντας: «Υπάρχουν άτομα σε πιο υψηλούς βαθμούς, πάνω και από τον δικό μου. Και σίγουρα δεν είμαι εγώ ο αρχηγός, αφού με τη Μαργέτη είχαμε σκοπό να αρραβωνιαστούμε και με τον Μάνο ήμασταν φίλοι χρόνια. Δεν υπήρχε θέμα αρχηγίας». Η Μαργέτη από την πλευρά της αποκάλυψε ότι είχε ερωτική σχέση και με τους δύο νεαρούς. Αρχικά με τον Δημητροκάλη και αργότερα με τον Κατσούλα καθ’ υπόταξη κάποιου δαίμονα: «Ο Μάκης μπήκε στην αρχή σαν παρέα μέσα στη σχέση μας με τον Μάνο. Ώσπου μας έβαλε λόγια και τα χαλάσαμε. Την ίδια μέρα που τα χάλασα με τον Μάνο, πιο πριν είχε υπογραφεί κάποιο συμβόλαιο – με τον σατανά; -Ναι. Από ‘κει ξεκινάει η σχέση μου με τη μαγεία. Τα φτιάχνω με τον Μάκη επειδή ήταν εντολή κάποιου δαίμονα να κάνουμε σχέση».

Οι αποκαλύψεις σόκαραν την κοινή γνώμη, που παρακολουθούσε με κάθε λεπτομέρεια τις εξελίξεις από τη δική των σατανιστών.

Ο Δημητροκάλης εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε συγνώμη από τις οικογένειες των θυμάτων, ενώ η Μαργέτη τόνιζε ότι δεν μπορούσε να ξεφύγει από τον Κατσούλα γιατί την απειλούσε.

Οι φόνοι

Στις 27 Αυγούστου 1992, η ομάδα οδήγησε τη 14χρονη Δώρα Συροπούλου στην ερημική τοποθεσία, Σέσι Κορωπίου για να την προσφέρουν ως θυσία στον σατανά. Την έγδυσαν, της φόρεσαν χειροπέδες, την έβαλαν να γονατίσει κρατώντας ένα κερί και τη χτύπησαν με ένα ξύλο στο κεφάλι. Όταν διαπίστωσαν ότι η ανήλικη δεν είχε πεθάνει, τη στραγγάλισαν και μετά ασέλγησαν στο άψυχο κορμί της. Στη συνέχεια περιέλουσαν το πτώμα της με βενζίνη και το έκαψαν. Προκάλεσαν μάλιστα και πυρκαγιά στο δάσος του Υμηττού.

Η Μαργέτη περιέγραψε στους δημοσιογράφους τι είχε συμβεί: «Μου είπε (ενν. ο Κατσούλας) ότι κάποιος δαίμονας θέλει κάποια κοπέλα επειδή του άρεσε και θα έπρεπε να πάμε και να την πάρουμε. Θα την αφήναμε κάπου και απλά θα εξαφανιζόταν».

Το επόμενο έγκλημα των σατανιστών, που έγινε σχεδόν ένα χρόνο μετά το πρώτο, τη Μεγάλη Εβδομάδα του ’93, ήταν ακόμα πιο ειδεχθές, καθώς το θύμα βρέθηκε με πολτοποιημένο κεφάλι. Ήταν η Γαρυφαλιά Γιούργα, καμαριέρα στο επάγγελμα και μητέρα δύο παιδιών, η οποία ακολούθησε τους δύο σατανιστές σε ερημική τοποθεσία, όταν εκείνοι, έχοντας στην κατοχή τους ψεύτικες ταυτότητες, την έπεισαν ότι ήταν αστυνομικοί. Την οδήγησαν σε ερημικό σημείο στο Κορωπί, όπου τις φόρεσαν χειροπέδες, την έγδυσαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια ο Κατσούλας της πολτοποίησε το κεφάλι με μία πέτρα, για να μην μπορεί να αναγνωριστεί.

«Ήξεραν ότι αν σκότωναν Μεγάλη Παρασκευή θα πάρουνε πιο πολύ δύναμη από τα πνεύματα», ανέφερε η Μαργέτη, η οποία δεν ήθελε να συμμετάσχει και σε αυτόν τον φόνο και έτσι παρέμεινε στο σπίτι της. «Χτύπησε το τηλέφωνο γύρω στις 2, 3 δε θυμάμαι και άκουσα το Μάκη με μια ξεψυχισμένη τελείως φωνή, δεν ξέρω αν ήταν από την κούραση, από κλάμα ή από ο,τιδήποτε άλλο και μου διηγήθηκε τι ακριβώς είχε γίνει. Βρήκανε κάποια κοπέλα ξανθιά ψηλή με ωραίο σώμα, μακριά μαλλιά».

Την 1η Ιουλίου 1995 το δικαστήριο καταδίκασε τον Ασημάκη Κατσούλα σε δύο φορές ισόβια κάθειρξη και πρόσκαιρη κάθειρξη 12 ετών και 10 μηνών. Επίσης, τον Μάνο Δημητροκάλλη σε δύο φορές ισόβια και πρόσκαιρη κάθειρξη 9 ετών και 10 μηνών. Η Δήμητρα Μαργέτη καταδικάστηκε σε κάθειρξη 17 ετών και 4 μηνών για απλή συνέργεια στις ανθρωποκτονίες και αρπαγή ανηλίκου. Της αναγνωρίστηκε η ελαφρυντική περίσταση της μετεφηβικής ηλικίας. Δημητροκάλλης και Μαργιέτη έχουν αποφυλακιστεί και πλέον ήρθε η απόφαση για την αποφυλάκιση και του «αρχηγού» Ασημάκη Κατσούλα.

etypos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα